Call: 6981893985

Δωρεάν μεταφορικά από 30€

Harrison's pellets και άλλες τροφές

Συμπλήρωση των Harrison’s με άλλες τροφές

Στο φυσικό τους περιβάλλον, τα πουλιά αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην αναζήτηση και εύρεση της τροφής τους. Για να προσθέσετε ενδιαφέρον στη ζωή και ποικιλία στη διατροφή τους, μπορείτε να εντάξετε στο διαιτολόγιό τους βιολογικά φρούτα και λαχανικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Ωστόσο, όταν βασίζετε τη διατροφή των πουλιών σας στις πιστοποιημένες βιολογικές, μη γενετικά τροποποιημένες (GMO) τροφές Harrison’s, είναι σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις οδηγίες σίτισης για να διασφαλίσετε την αποτελεσματικότητά τους.

Η υπερβολική χρήση άλλων τροφών μπορεί να αραιώσει τα θρεπτικά συστατικά που παρέχουν οι φόρμουλες Harrison.

Επίσης, να υπολογίζετε προσεκτικά τις μερίδες με βάση το μέγεθος των πτηνών. Μία ρόγα μόνο ρόγα σταφυλιού για ένα κοκατίλ αντιστοιχεί σε 450 ρόγες σταφυλιού για έναν άνθρωπο 70 kg!

Συνδυασμός Τροφών

Πίνακας Συνδυασμού Τροφών

75 -80% Harrison’s Bird Foods

Τα pellets Harrison’s Bird Foods πρέπει να αποστείλουν τη βάση της διατροφής των πουλιών.

Προσθέστε 15-20% βιολογικά λαχανικά και φρούτα

15-20% Βιολογικά Λαχανικά και Φρούτα

Προσθέστε βιολογικά λαχανικά και φρούτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Αυτά θα πρέπει να αποτελούν μόνο το 20% της συνολικής διατροφής των πουλιών σας.

Επιλέξτε σκουρόχρωμα σαρκώδη κίτρινα ή σκουρόχρωμα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως γλυκοπατάτες, καρότα, κολοκύθα, κολοκυθάκια, μπρόκολο, μαϊντανό, σπανάκι, μάνγκο ή παπάγια.

5% Τροφές Πλούσιες σε Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα

Συμπεριλάβετε τροφές πλούσιες σε ωμέγα λιπαρά, όπως λιναρόσπορο, σπόρους perilla ή chia.

Πλήρης Διατροφή Harrison’s

Μία πλήρης διατροφή βασισμένη σε τροφές Harrison’s ολοκληρώνεται λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

Συμπληρώματα

ΜΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ βιταμίνες, μέταλλα ή άλλες συμπληρωματικές τροφές σε πτηνά που διατρέφονται με Harrison’s. Εάν δοθεί στα πουλιά μια τέτοια επιλογή, σύντομα θα οδηγηθούν σε μη ισορροπημένη διατροφική κάλυψη ή και υποσιτισμό.

Πτηνά με Αιμοχρωμάτωση

Αιμοχρωμάτωση είναι μία νόσος που χαρακτηρίζεται από την τάση του οργανισμού απορροφά υπερβολική ποσότητα σιδήρου από τις τροφές. Τα πτηνά που είναι επιρρεπή σε αυτή τη διαταραχή είναι συνήθως τα τούκαν, οι πτερόγλωσσοι, οι μάινες, κ.α.

Αποφύγετε τα εσπεριδοειδή, τις ντομάτες, το ακτινίδιο, τις φράουλες και άλλες τροφές που περιέχουν βιταμίνη C. Ομοίως, αποφύγετε τα σταφύλια, τις σταφίδες, το συκώτι, το κόκκινο κρέας, τον κρόκο του αυγού ή τα σκούρα πράσινα λαχανικά όπως το σπανάκι, καθώς μπορεί να περιέχουν υψηλά επίπεδα σιδήρου.

Πτηνά σε Αναπαραγωγή

Η ποσότητα πιστοποιημένων βιολογικών λαχανικών και φρούτων που δίνονται στους γονείς μπορεί να αυξηθεί μέχρι την ανεξαρτητοποίηση των νεοσσών. Αυτή την περίοδο, μια εξαιρετική τροφή για τους γονείς αλλά και τα μικρά είναι επίσης το Harrison’s Bird Bread.

Προϊόντα Harrison’s

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Box Now

Παραγγελίες από 30€

Περισσότερα...

Ταχύτατες Αποστολές

Αυθημερόν αποστολή έως τις 12:00μμ

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Ασφάλεια Πληρωμών

Bank Tranfer / MasterCard / Visa