Άρθρα » Brands » Evia Parrots

Evia Parrots

Evia Parrots

Η Εταιρία

Δημιουργεί μείγματα τροφών και εξειδικευμένα συμπληρώματα που βοηθηθούν τα πτηνά συντροφιάς στις πιο δύσκολες και στρεσογόνες καταστάσεις της ζωής τους (αναπαραγωγή, πτερόρροια, ανάπτυξη).

Δημιουργεί επίσης φόρμουλες βοτάνων που βοηθούν τα πτηνά στην πρόληψη και στην αποτροπή εκδήλωσης ασθενειών.

Στόχοι

Στόχος της είναι η δημιουργία καινοτόμων φυσικών προϊόντων, που παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη στην αποφυγή διατροφικών ελλείψεων, την προστασία του αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος και την ισχυροποίηση της φυσικής άμυνας των πτηνών.

Ο στόχος αυτός και τα προϊόντα της, βασίζονται σε μία πληθώρα ερευνών που συνδέουν την υγεία και την πρόληψη των ασθενειών, με μία ποικιλία από φυσικά θρεπτικά συστατικά και φυτοχημικές ουσίες που υπάρχουν σε διάφορα λαχανικά, βότανα και “super foods”.

Τεχνολογία

Καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται και η έρευνα στη φυσιολογία, την διατροφή και τις ασθένειες των πτηνών συντροφιάς εξελίσσεται, η Evia Parrots επενδύει συνεχώς σε εξοπλισμό και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Αγοράζει πρώτες ύλες με βάση την ποιότητα και ποτέ με βάση την τιμή. Δεν χρησιμοποιεί φθηνά πληρωτικά και έκδοχα, καθώς μπορεί να είναι επιβλαβή για τα πουλιά.

Όλα τα προϊόντα της Evia Parrots πριν βγουν στην αγορά, δοκιμάζονται εκτενώς στα εκτροφεία της εταιρείας και των συνεργατών της.

Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία στην εκτροφή των πτηνών συντροφιάς, καθώς και οι αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, εξασφαλίζουν καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Επιπλέον, η Evia Parrots με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της και σε συνεργασία με κτηνιατρικά εργαστήρια, είναι δίπλα στους εκτροφείς για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας προκύψει στο εκτροφείο.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Επικεφαλής του ερευνητικού και σχεδιαστικού τμήματος των προϊόντων της εταιρίας, είναι ο κ. Βασίλης Σελέκος, πτυχιούχος Ζωοτεχνολόγος.

Για πολλά χρόνια, ο Βασίλης Σελέκος ασχολείται με την ορνιθολογία, την ορνιθολογία και την εκτροφή ιθαγενών πτηνών και καναρινιών, ως χομπίστας εκτροφέας αλλά και σε επαγγελματική βάση.

Έχει καθιερώσει μεταξύ των εκτροφέων πολλά προϊόντα, προγράμματα και τεχνικές εκτροφής, που χρησιμοποιούνται με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Είναι συγγραφέας πολυάριθμων άρθρων επιστημονικού περιεχομένου για τα πτηνά συντροφιάς σε έντυπα Συλλόγων και ομοσπονδιών, σε ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά για κατοικίδια ζώα, σε ένθετα εφημερίδων και στο διαδίκτυο.

Έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια σε συλλόγους σε όλη την επικράτεια, ενώ ήταν ομιλητής και στην 1η Ημερίδα Παθολογίας και Διατροφής των Πτηνών Συντροφιάς και της Περιστέρας.

Έχει διατελέσει μέλος πολλών “ιστορικών” Συλλόγων ορνιθολογίας, προστασίας αγρίων ζώων και πτηνών, εκτροφής πτηνών συντροφιάς και υπεύθυνος τύπου της Πανελλήνιας Ορνιθολογικής Πμοσπονδίας (Π.Ο.Ο.).

Έχει πρωτοστατήσει στην προσπάθεια δημιουργίας ενός Ελληνικού ωδικού καναρινιού και στην εξάπλωση των Ισπανικών ωδικών καναρινιών Timbrado Floreos και Floreado αρχικά ως μέλος και αργότερα ως Πρόεδρος στον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ισπανικού Timbrado (Ε.Σ.Φ.Ι.Τ).

Προϊόντα Evia Parrots

Δείτε όλα τα προϊόντα της Evia Parrots

Λάβετε πρώτοι τα άρθρα μας και νέες συμβουλές φροντίδας κατευθείαν στο inbox σας.

Subscribe to Articles

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών

Scroll to Top