Πρόσφατα

Yλικό Φωλιάς

Petran

PB New Member
Thread starter #1
Καλημέρα σε όλους! Βρίσκομαι και γω στη φάση της αναπαραγωγής με τα καναρίνια μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί για πρώτη φορά κάνω την προσπάθεια αυτή. Έχουν ήδη 4 αυγά και ελπίζω να κυλήσουν όλα καλώς. Θέλω να σας προτείνω κάποιο υλικό φωλιάς που αγόρασα και ο ίδιος, το οποίο είναι πραγματιά καλό. Είναι 100% natural και περιέχει λινάτσα, τρίχα αλόγου, ρίζες, βαμβάκι και διάφορα άλλα φυσικά υλικά. Όταν τέλειωσε την φωλιά της η κανάρα μου ήταν θεαματικό το αποτέλεσμα, είχε βάλει τα υλικά με πολύ τέχνη και στο τέλος στόλισε την φωλιά της με τουφίτσες από βαμβάκι. Πέρα όμως από την ομορφιά είναι και υγιεινό και επίσης δίνουμε και την δυνατότητα στα πουλιά μας να νιώσουν όπως το φυσικό τους περιβάλλον. Το προϊόν λέγετε BEVO της Benelux. Όσοι το βρείτε καλώς.
 

muthos

PB New Member
#2
καλημερα φιλε μου ευχομαι να πανε ολλα καλα σην πρωτη σου αναπαραγωγη !το εχω ακουσει οτι ειναι καλο
 
#3
Φίλε Petran όλα να πάνε καλά στην αναπαραγωγή σου και να γευτείς πολλές χαρές από τα πουλάκια σου. Σχετικά με το υλικό δεν το είχα υπόψην μου. Αν το βρω θα το δοκιμάσω.:)
 

Stavros

Administrator
Staff Member
#4
Πέτρο, θα ήταν εύκολο να δούμε μια φωτογραφία του υλικού αυτού;
Επίσης, σε τι συσκευασία (μέγεθος) διατίθεται και αν θυμάσαι την τιμή.

Έχω την εντύπωση ότι είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί ο Μάκης (mgerom) και φαίνεται σε αυτήν τη φωτογραφία.
 

Petran

PB New Member
Thread starter #6
Καλημέρα φίλε Σταύρο,
η συσκευασία είναι των 100γρ. και αν θυμάμαι καλά η τιμή του ήταν 3,50€.

Είδα την φώτο με το υλικό του κ. Μάκη, φέρνει λιγάκι αλλά αυτό που λέω είναι πιο σκούρο (όπως η τσόχα ένα πράμα) και όπως ανέφερα έχει μεγάλη ποικιλία υλικών ανακατεμένα. Το υλικό που μου λες τι περιλαμβάνει μέσα;

Θα το βγάλω μια φώτο και θα την φέρω, αυτή την στιγμή δεν είμαι σπίτι για να το κάνω, μόνο στην δουλειά μου έχω internet. Αύριο λογικά θα την περάσω να την δείτε.

:)
 

Petran

PB New Member
Thread starter #7
Φωτο Υλικό Φωλιάς

;) Καλημέρα σε όλους,
αυτό είναι το υλικό φωλιάς που χρησιμοποιώ εγώ στα καναρίνια μου. Τα χαρακτηριστικά του τα αναφέρω πιο πάνω.Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και καλό σε όλους.

Φιλικά Πέτρος
 
Top Bottom