Tι μετάλλαξη είναι αυτή η καρδερίνα;

Συζήτηση με θέμα Tι μετάλλαξη είναι αυτή η καρδερίνα;, που ξεκίνησε από Stefanos2272, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 31 Ιουλ 2015.

 1. Καλησπέρα γνωρίζουμε τι μετάλλαξη μπορεί va ειναι αυτή η καρδερίνα;

  551846_3653707912983_203011108_n.jpg
   
 2. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Στέφανε, αν είναι εκτροφής ξέρει ο εκτροφέας τι είναι ...
  Αν είναι πιασμένο (γιαί δεν έχει βαφτεί ακόμη), δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να απαντήσουμε στο ερώτημά σου .
   
 3. βασικά την έχω βρει από ένα γνωστό την εικόνα και αποτι μου είπε είναι εισαγόμενη από ιταλια αγρια άπλα με έχει φάει η απορία για την συγκεκριμένη εικόνα τη μετάλλαξη μπορεί να είναι ! γιατί έχω διαβάσει για όλες τις μεταλλάξεις άλλα πότε δεν είχα δει τέτοια μετάλλαξη καρδερίνας ! ευχαριστω παντως.
   
 4. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Stefanos2272 μπορείς σε παρακαλώ πολύ να πεις στο γνωστό σου .... πως ο χώρος και ο εξοπλισμός του είναι απαράδεκτα για να φιλοξενούν ζωές.....
  Αν θέλεις ακόμη να του πεις πως η αιχμαλώτιση άγριων πουλιών είναι περισσότερο απαράδεκτη ως ενέργεια.
  Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη μεταφορά των μηνυμάτων μου.
   
 5. Δεν είναι δικό του είναι ενός pet έμπορα όποτε δεν μπορώ να μεταφέρω κάτι άπλα ρώτησα αν γνωρίζουμαι τη είδους μετάλλαξη είναι γιαυτό ποσταρα στο topic ! Όχι για της συνθήκες που φαίνονται άθλιες όντως ούτε για κάτι άλλο άλλα οκ ! :)
   
 6. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Οκ...ευχαριστώ.
  Ίσως το pet .... παραλάβει τα μηνύματα έμμεσα ......
   
 7. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  O έμπορος θέλει να μάθει για να χτυπήσει την τιμή ανάλογα ...το κακόμοιρο το καρδερινάκι, τι φταίει ?
   
 8. George98

  George98 PB Active Member

  Γίνεται άγρια καρδερίνα να έχει κάποια μετάλλαξη ? δεν θα έπρεπε να είναι η κλασική balcanica
   
 9. Καλά εχουμαι ξεφύγει ! εγώ είμαι ο έμπορος; Eiμαι 24 και πουλιά δεν έχω ακόμα άπλα όταν ειμουν 15χρονον ειχα ενα ζευγάρι καναρινια και είχα βγάλει κάποια μικρά με την λίγη εμπειρία που είχα τότε μετά σταμάτησα λόγο διαβάσματος και σχολής και τα χάρισα ! Και είπα να ξανά αρχίσω λογο του ελευθερου χρονου που εχω τωρα και επειδή μου άρεσαν πάντα τα πουλιά από μικρός και πόσο μαλών τα ιθαγενή καρδερίνες ειδικά είπα να μπω στο forum σας να μάθω πράγματα διαβάζοντας από εσάς που έχετε γνώσεις ώστε να αποκτήσω ένα ζευγάρι εκτροφής καρδερίνες και να αρχίσω μια μικρή αναπαραγωγή για έμενα ! Και μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι με τα μεταλλαγμένα ! Είμαι καθέτως της αιχμαλωσίας πουλιών και καποιοι με πήρατε επιθετικά για μια εικόνα που βρήκα και άπλα από απορία την ανέβασα για να ρωτήσω και να μάθω ! Λυπαμε πραγματικά έδωσα πολύ προσοχή στο forum 3 μέρες τώρα από τότε που γράφτηκα να πάρω από της γνώσης σας και δέχομαι επίθεση χωρίς καν να με ξερετε!Ευχαριστω με εκτίμηση και σεβαζμο.
   
 10. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Στέφανε μάλλον παρεξήγησες...
  Και μόνο η αναφορά σου πως είσαι κατά της αιχμαλωσίας των πτηνών είναι αρκετή....
  Δεν είμαστε άλλωστε δικαστές....
  Προσωπικά σου εύχομαι να κάνεις όλα όσα σχεδιάζεις.... χωρίς τα λάθη που έχουμε κάνει εμείς...
   
 11. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Στέφανε , χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι και μακάρι να πραγματοποιήσεις όλα τα εκτροφικά όνειρά σου !

  Εγώ απάντησα εδώ !
   
 12. Μπορούσατε να γίνεται ίσως ποιο σαφής όμως στην απάντηση σας για την αποφύγει παραξηγησεων ! Έκτος από έμενα και κάποιων άλλον αναγνωστών του Forum που θα το πάρουν στραβά ! ( όπως και εγώ )
   
 13. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Για τη συγκεκριμένη περίπτωση Stefanos2272 το πουλί μου μοιάζει πως βρίσκεται σε περίοδο πτερόρροιας.... και συνεπώς κάθε σκέψη θα ήταν παρακινδυνευμένη... Ειδικά από μένα που είμαι χωρίς σχετική ενημέρωση....
  Ωστόσο μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ποιο eak.gr/seminaria1.php και να έχεις περισσότερη βοήθεια.
   
 14. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Πόσο πιο σαφής ρε φίλε ?...ρωτάς για ένα φίλο που δεν είναι δικό του, αλλά είναι πετσοπά ...γι αυτόν γράφω, που προφανώς το πήρε σχεδόν τζάμπα από τον πουλοπιάστη και θέλει να το μοσχοπουλήσει ..

  Τέλος πάντων, εγώ εύχομαι καλή τύχη στο πουλάκι . Μακάρι να πέσει σε καλά χέρια .
   
 15. https://www.youtube.com/watch?t=151&v=6SgINW1ArI0 Και κάτι ακόμα επειδή το post sto forum που βάλατε αυτό ήταν πολύ εποικοδομητικο για εμάς τους νέους που θέλουμε να μάθουμε και έμαθα πολλά περί μεταλλάξεων της φύσης στης καρδερίνες είδα ολλα τα video ! O κύριος αυτός ο ιταλος που έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα στης μεταλλάξεις καρδερινας και εχει σταθεροποιησει πολλές μεταλλάξεις κάποια από αυτά τα πουλιά από ότι είδα στα video αν δεν κάνω λάθος ήταν αιχμαλωσίας και αγοραζμενα από άλλους αυτό πως το θεωρείται στα μεταλλαγμένα αρνητικό η θετικό λόγο της προσπάθειας του να τα σταθεροποιησει ως πουλιά εκτροφής που μπορουμαι να τα έχουμε στα κλουβιά μας τώρα και να είναι εκτροφής . Καθαρα το ρωτάω για να πάρω της άποψης σας μιας και ψιλό μπήκε το θέμα και αυτό και είπα να το θέσω ! Εγώ παντός το βλέπω αρνητικά παρόλο που έκανε εκπληκτικά πράγματα !

  Το έχω διαβάσει και αυτό άλλα δεν βλέπω κάποιο πουλί με ακριβός ίδια συμπτώματα άλλα ευχαριστώ πολύ !

  Βλέπετε παντός πως συνεχίζεται να μιλάτε επιθετικά .Άπλα δεν κατάλαβα την πρόθεση σας και ένιωσα πως έπρεπε να απαντήσω . Δεν μπήκα στο forum να δημιουργήσω προβλήματα άπλα μπήκα για να πάρω γνώσεις !
   
 16. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Είναι δεδομένο ότι όλες οι μεταλλάξεις και όλα τα πουλιά εκτροφής, δεν προήλθαν από παρθενογέννεση αλλά προέκυψαν από άγριους γεννήτορες.
  Από κει και πέρα υπεισέρχονται χίλιοι δυο παράγοντες ...σε ποιού χέρια καταλήγουν τα πουλιά, πόσα από αυτά επιζούν, σε τι συνθήκες καλούνται να επιβιώσουν (απ'ότι φαίνεται ο παραπάνω δεν είναι εκτροφέας, ούτε καν φιλόζωος..), πόσα από τα πιασμένα καταλήγουν να αναπαραχθούν και πόσα μετοικούν πρόωρα σε τόπο χλοερό και πολλά άλλα.
  Στην κρίση του καθενός λοιπόν είναι από ποιά οπτική βλέπει τα πράγματα ...
  Στο παρόν φόρουμ πάντως απαγορεύονται οι συζητήσεις για τα πιασμένα. Δίνουμε όση βοήθεια μπορούμε, μόνο αν πρόκειται για ασθενές πουλί που υπάρχει περίπτωση να σωθεί .
   
 17. Οκ δεν πρόκειται να ανεβάσω κάτι τέτοιο πάλι στο forum που θα ενοχλήσει δεν το ήξερα εξαλλου πρώτο μου post ηταν .
   
 18. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ο Ιταλός αφηγητής πραγματικά μιλάει για πιασμένα άγρια πουλιά.... για το 1998 που τα πράγματα στην πατρίδα μας ήταν λίγο πολύ τα γνωστά....
  Μέσα εδώ στο PB... εμείς θέλουμε αυτό .... να αλλάξει.....
  Επίσης είμαι σίγουρος πως στο ακροατήριο του σεμιναρίου δεν υπήρχε κανένα μέλος - θιασώτης του petbird.... διαφορετικά θα τον ακούγαμε στο video......
   
Φόρτωση...