Pet shop στη Θεσσαλονίκη για budgies και parrotlets

Συζήτηση με θέμα Pet shop στη Θεσσαλονίκη για budgies και parrotlets, που ξεκίνησε από chrysovalantis, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 20 Απρ 2009.

 1. Γεια σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Το παρακάτω θέμα αφορά τα μέλη που είναι ή ξέρουν καλά την πόλη της Θεσσαλονίκης. Και αυτό γιατί ζητώ τη βοήθειά τους για να βρω ένα κατάλληλο πετ σοπ για να αγοράσω τους νέους μου φίλους (κατά 95% Budgies και 5% parrotlets). Αυτό που θέλω είναι αυτό που ζητούν οι περισσότεροι: Ένα καλό πετ σοπ, καθαρό, το οποίο να διαθέτει υγιή πουλάκια, καλές τροφές και τα διάφορα αξεσουάρ καθώς και κάποιον γνώστη των πραγμάτων. Φυσικά ο γνώστης μπορεί να αντικατασταθεί γιατί τα μέλη αυτού του φόρουμ υπερκαλύπτουν αυτή τη θέση. Κατά προτίμηση θα ήθελα το πετ σοπ να βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης για να είναι εύκολα προσβάσιμο από εμένα.

  Και κάτι άλλο. Είδατε σε κάποιο από τα πετ σοπ της Θεσσαλονίκης να πουλάνε parrotlet?? Αν ναι σε ποιο

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μηνύματά σας θα πρέπει να έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και όχι διαφημιστικό.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας και συγγνώμη αν σας κούρασα! Είμαι βλέπετε πολύ αγχωμένος γιατί πλησιάζουν ολοένα και οι Πανελλήνιες…;;
   
 2. Δε ξέρω φίλε αλλα συνήθως όταν ψάχνω κάτι είτε πετ σοπ είτε κάποιον εκτροφέα...Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα...Νίωθω οτι στη πόλη μας δεν υπάρχει τίποτα...Αλλα δεν είναι έτσι...Στο θέμα μας τώρα..Ολοκληρωμένο πετ σόπ στη θεσσαλονική δε νομιζω να υπάρχει..υπάρχουν κάποια πολυ καλα αλλα σε συγκεκριμένους τομείς..Ας πούμε κάποια είνια νούμερο 1 στα ενυδρεία...άλλα είνια πρώτα στα πουλιά...το μεγάλο στο αεροδρόμιο που είναi σαν super market βρίσκεις σχεδόν τα πάντα...Εσυ θα καταλήξεις στο ποιο εινια το καλύτερο...Οσο για PArrotlet δε εχω δει πουθενά...
   
 3. Το εν λόγω μαγαζί το έχω υπόψη μου αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα εδώ στο φόρουμ... Κάποιο άλλο??? Κάποιος που να ξέρει κάτι??
   
 4. Υπάρχει ένα petshop πολύ καθαρό και περιποιημένο (σε σχέση με τα άλλα πάντα), στην Αλεξάνδρου Σβώλου-πρώην Πρίγκιπος Νικολάου- πριν φτάσεις στην πίσω πλευρά του Ναού της Αγίας Σοφίας στην αριστερή πλευρά, αλλά δεν έχω δει να έχει parrotlet. Ίσως να μπορέσεις να παραγγείλεις, αν θέλεις να το πάρεις οπωσδήποτε από petshop. Τα υπόλοιπα πουλιά (παπαγάλοι, καναρίνια κ.λ.π) φαίνονται φροντισμένα.
   
 5. Μήπως έχεις ακριβή στοιχεία??

  Τι εννοείς?? Υπαρχει και άλλος τρόπος??

  Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό!

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κάποιο άλλο???:p

  Ψάχνω και στοιχεία εκτροφέων στη Θεσσαλονίκη κυρίως για parrotlet. Μου άρεσε η ιδέα του parrotlet...
   
 6. LEOPAS

  LEOPAS PB New Member

  ξερω καποιους εκτροφεες αλλα δεν βρισκονται στη Θεσσαλονικη .. οι πιο κοντινοι ειναι 2 στα Γιαννενα , μετα .. Αθηνα ! , μετα .. Ροδο (υπερβολικα μακρια )
   
 7. τον εναν στα γιαννενα τον ξερω. ο αλλος ποιος ειναι ???
   
 8. LEOPAS

  LEOPAS PB New Member

  ειναι ο χρηστης rancho papagayo .. αλλα στοιχεια δεν μπορω να σας δωσω γι'αυτον. Ευχαριστω ..
   
 9. inca1099

  inca1099 PB Member Article Writer

  Εγκαταστάθηκε στα Γιάννενα ο Κώστας??? Αθήνα είναι αυτός όχι Γιάννενα ;)
   
 10. LEOPAS

  LEOPAS PB New Member

  Ωχ ! Λαθος ... συγγνωμη !.
   
 11. theo9dor

  theo9dor PB New Member

  Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να αφήσεις τα πουλιά μέχρι τι εξετάσεις και να διαβάσεις, μετά έχεις όλο το χρόνο δικό σου.
  Δίπλα στο Capsis επί της Μοναστηρίου είναι ένα pet-shop στο οποίο πωλείται ένα ζευγάρι μικρά πράσινα parrotlets.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...