Πρόσφατα

Palm Cockatoo (Probosciger aterrimus)

inca1099

Honored Member
Θεματοθέτης #1
Νέο Άρθρο: Palm Cockatoo (Probosciger aterrimus)

Απόσπασμα είπε:
Palm Cockatoo, το μεγαλύτερο είδος των Cockatoo αλλά συνάμα το πιο σπάνιο είδος λόγο εξαφάνισης. Συναντάτε κυρίως...
Η συνέχεια του Άρθρου: Palm Cockatoo (Probosciger aterrimus).

Σχολιασμός Άρθρου
Για παρατηρήσεις ή διευκρινίσεις που αφορούν στο άρθρο ή για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες του, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σχόλια του άρθρου.

Αν χρειάζεστε βοήθεια σε προσωπικό σας θέμα που αφορά σε Palm Cockatoo, γράψτε το μήνυμά σας.
 
#2
Μερικά βίντεοΕπίσης να συμπληρώσω πως ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του παπαγάλου είναι ο τρόπος με τον οποίο προσελκύει το θυληκό.
Κόβει ένα μικρό κλαδί και πιάνοντάς το με το πόδι το χρησιμοποιεί σαν ντράμερ παράγοντας ήχο που μπορεί να ακουστεί πολλά μέτρα μακριά!

 
#4
πολυ ωραια τα βιντεο αλλα και το αρθρο δεν παει πισω;)
Φυσικά και το άρθρο είναι πάνω απ΄όλα! Απλά επειδή τις προάλλες βρήκα ένα ντοκυμαντέρ για τους Αυστραλιανούς παπαγάλους είδα και αυτόν που δεν τον ήξερα καθόλου γιατί δεν είχα δει το άρθρο και μου έκανε εντύπωση.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επισκιαστεί το άρθρο από τα βίντεο. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να τα βρει κάποιος αλλά καλύτερα να υπάρχουν εδώ.
 
#5
γρηγορη και μανο μπραβο σας πολυ καλα κα ιτα δυο,μια εικονα χιλιες λεξεις αλλα και ενα τοσο κατατοπιστικο αρθρο ολα τα λεφτα
 
#6
τα black palm δυστυχώς πεθαίνουν αρκετά συχνά, μυστηριωδώς, στην αιχμαλωσία από αγνωστη αιτία..το λεγόμενο black palm syndrome
 
#19
Δε νομιζω αλλα αν κρινω αποτις τιμες εξωτερικου,στην Ελλαδα αν σου φερουν καπου στα 15000 θα τον παρεις!
 
Θεματοθέτης #20
Απλά μου φάνηκε παράξενο, και για αυτό ρώτησα. Η εισαγωγή του στην Ελλάδα είναι παράνομη μιας και ο παλμ ανήκει στο CITES I
 
Top Bottom