Πρόσφατα

Malinois canary

Φοίβος

PB Senior Member
#2
Πολύ ωραίο το βιντεακι! Το πρώτο μου καναρίνι ήταν ένα malinois τουλαχιστον ετσι μας ειπανε στο petshop. Tι θυμήθηκα τωρα...:rolleyes: Τσίκο το λεγαμε ετσι ιδιο κατακίτρινο και κελαηδουσε πολυ ωραια! 9 χρόνια έζησε, το είχαμε παρει μηνων μολις ειχε αρχισει να κελαηδαει. :8:
 
#4
Τελειο το βιντεακι σου...Μωλης ακουσε στο βιντεο το καναρινι αρχησε το δικο μου να κελαηδαει σαν παλαβο χαχαχαχαχα:p
 
#7
Είναι πραγματικά υπέροχο.
Ο μόνος λόγος που δεν ασχολούμε με τα Malinois είναι γιατί μου φαίνεται δύσκολη η εκπαίδευσή τους ώστε να έχουν σωστές φωνές αλλά μάλλον με κόβω να παίρνω ένα απλά και μόνο να το ακούω
 
Thread starter #9
παιδια τα λεει καλα το καναρινη αλλα αυτο που εχουν κανει και το εχουν σε τοσο μικρο κλουβακι πιστευω οτι ειναι εγκλημα κριμα το πουλακι!
 

mgerom

Honored Member
#10
Αλέξη δεν είναι μια μόνιμη κατοικία του πουλιού
αυτό το κλουβάκι που βλέπεις.Είναι κλουβάκι
εκπαίδευσης και διαγωνισμού.Ολα τα αρσενικά καναρίνια
φωνής πέρνουν κάποιο χρόνο του πρώτου έτους της
ζωής τους σε τέτοια κλουβάκια μέχρις ότου εκπαιδευτούν.
 

mgerom

Honored Member
#12
Mάλλον έχεις κάνει κάποια σύνχηση.
Το είδος αυτό των καναρινιών φωνής
λέγεται,ονομάζεται MALINOIS-WATERSLAGER.
Oι φωνές που περιλαμβάνει το ρεπερτόριό του
είναι οι κάτωθι . Με τις ανάλογες βαθμολογίες δίπλα.

Klokkende ή Klok (water drops)12 points Bollende or Bol (boiling water)9 pointsRollende or Rol (rolling water)6 pointsChor/Knorr (clacking rolls)6 pointsStaaltone (steel notes)9 pointsFluiten (flutes)9 pointsWoeten (wuts-probably a lost tour)6 pointsBellen (bells)6 pointsBelrol (bell roll)6 pointsFluitrol (flute roll)6 pointsTjokken (choke or toc)6 pointsSchokkle (chuckle-a rare tour)3 points
Πηγή: Western Waterslager Club
 
Thread starter #13
Ετσι το βρηκα στο ιντερνετ και νομιζα οτι αυτη ειναι η ονομασια του αλλα μαλλον εκανα καποιο λαθος συγνωμη!Οσο για το αλλο θεμα δεν ειχα απορια για το κλουβι το ιδοσ του και τι προσφερει ,απλα ειμαι καθετος στο να κλεισο ενα πουλακι σε ενα κλουβι 20cm x 20cm για να το κανω να κελαιδιση ωραια ,και για να παρω ενα βραβειο ...οχι καλυτερα στην κλουβα και να λεει λιγα παρα εκει !απλα η γνωμη μου.

με φιλικούς χαιρετισμούς...
Αλεξης
 
Top Bottom