Πρόσφατα

Liviferm - Chevita

Thread starter #1
Νέα Παρουσίαση: Liviferm - Chevita.

Απόσπασμα Άρθρου είπε:
Το Liviferm (Λιβιφερμ) της Chevita χορηγείται για την αποκατάσταση και τη σταθεροποίηση της εντερικής χλωρίδας των περιστεριών...
Διαβάστε τη συνέχεια της Παρουσίασης: Liviferm - Chevita

Συζήτηση - Αξιολόγηση
Ακολουθεί συζήτηση για το Liviferm. Αν έχετε χρησιμοποιήσει το προβιοτικό συμπλήρωμα, μπορείτε να κάνετε την αξιολόγηση - κριτική σας στη σελίδα της Παρουσίασης.
 

boot

PB New Member
#2
Διαβάζοντας τη νέα κατηγορία των φαρμάκων στα θέματα ,διαπίστωσα ότι αρκετά προϊόντα είναι σε μορφή σκόνης. Αν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν σε ένα λίτρο νερό (μικρός αριθμός πουλιών) πώς μπορώ να υπολογίσω την ποσότητα της σκόνης που πρέπει να προσθέσω; Μπορώ να φτιάξω διάλυμα 2 λίτρων και να χορηγώ 1 λίτρο την ημέρα διατηρώντας το υπόλοιπο στο ψυγείο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Stavros

Administrator
Staff Member
#3
Τυπικά, θα πρέπει να έχεις ζυγαριά ακριβείας ώστε να κάνεις επιμερισμό της σκόνης στην ποσότητα του νερού για να φτιάξεις το διάλυμα που χρειάζεσαι.

Έτσι, εάν χρειάζεσαι ένα λίτρο διάλυμα φαρμάκου, μετράς 2,5 gr και το διαλύεις σε ένα λίτρο νερό.

Είναι προτιμότερο να φτιάχνεις καινούργιο, φρέσκο διάλυμα κάθε μέρα.
 

fersis

PB New Member
#4
Τα συγκεκριμένα φάρμακα που προορίζονται για περιστέρια δεν κάνουν για τα καναρινιά ?
 

vag18

PB New Member
#8
Παιδιά καλησπέρα.Βοηθείστε με λίγο. Μετά απο χορήγηση για κοκκίδια sulfa κ aviomycine πήρα το Liviferm 5gr chevita.Βλεπω ότι λέει για περιστέρια ξέρεις κανεις δοσολογία η ν το πετάξω.Κάνει για καναρινια μετά απο αντιβίωση κ πόσο δοσολογία?
Το έχω δει αυτό πριν λίγο που αναφέρεις απλά δεν αναφέρει πουθενά για καναρίνι λέει κάψουλα ανά περιστέρι.Σε ευχαριστώ γ την άμεση ανταπόκριση.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom