Πρόσφατα

beaphar Anti parasite spot on

Θεματοθέτης #1
Προχθές ανοίγωντας ένα κουτί τροφή για παπαγάλους της beaphar XtraVital βρήκα ένα φυλάδιο στο οποίο η εταιρεία ενημέρωνε για την αλλαγή της συσκευασίας στο προϊον της Anti - Parasiete Spot on. Διαβάζωντας το φυλλάδιο είδα ότι είναι κάτι αντίστοιχο με το Pulmosan της ίδιας εταιρείας ( ακάρεα τραχείας) με τη διαφορά ότι εκτός από ακάρεα ( κόκκινο, τραχείας, φτερών, ράμφους ) το σκεύασμα είναι κατάλληλο και για ψείρες και για σκουλίκι (roundworms). Ψάχνωντας στο site της εταιρείας διαπίστωσα ότι το Pulmosan δεν υπήρχε πουθενά και αντίθετα έβρισκα το Anti - Parasiete Spot on σε 3 συσκευασίες για μικρά, μεσαία και μεγάλα πτηνά. Στα συστατικά του πρόσεξα ότι περιέχει και ιβερμεκτίνη. Τελικά άλλαξε η συσκευασία του γνωστού Pulmosan ή είναι κάτι καινούργιο; Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
Επισυνάπτω φωτό και υπενθυμίζω ότι Bogena και Beaphar είναι ίδιες εταιρείες.


ΠΑΛΙΟ ΝΕΟ
 

Συνημμένα

#2
Το ειδα σημερα και εγω αυτο το φαρμακο και θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι αλλα βλεπω δεν εχει απαντηθει απο κανεναν.Δεν το δοκιμασε κανεις η εχει δοθει καπου αλλου απαντηση?:)
 
#6
Το έχει δει κανείς το προιον αυτό σε κάποιο κατάστημα;Προσωπικα δεν το έχω δει πουθενά.Μήπως τελικά είναι παλιο; Ή υπάρχει κάποιο κόλλημα με την κυκλοφορία του στην αγορά.
 
Top Bottom