Πρόσφατα

Aidonine solution - Tafarm

Thread starter #1
Παρουσίαση: Aidonine solution - Tafarm.

Απόσπασμα Παρουσίασης είπε:
Το Aidonine είναι ειδικό πολυβιταμινούχο ελιξήριογια την τόνωση του κελαϊδίσματος, της σεξουαλικής εκφράσεως (πύρωμα) και τη...
Η συνέχεια της Παρουσίασης:

Συζήτηση - Αξιολόγηση
Ακολουθεί συζήτηση για το Aidonine. Αν το έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να κάνετε την αξιολόγηση - κριτική σας στη σελίδα της Παρουσίασης.
 
#2
Τη γνώμη σας για Aidonine

Εγώ το τελευταίο διάστημα λόγω της πτερόροιας και λόγω έλειψεις κελαηδίσματος του έχω πάρει και του βάζω στο νερό του ενα ενισχυτικό σε σταγόνες που το λένε AIDONINE 6 σταγόνες.

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτο το προιόν και αν όντως μπορεί να το βοηθήσει οχι.

Ευχαριστώ πολύ.
:) Αλεξία
 
#3
Γεια σου Αλεξία,
Την AIDONINE (της TAFARM) την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ. Ένα τονωτικό βιταμινούχο είναι. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και τη χορηγώ πέρα από την περίοδο της πτερόροιας και την αναπαραγωγηκή περίοδο.
 
#4
Γειά σου Stefane σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, θα ήθελα να ρωτήσω και
κάτι άλλο. Το χρησιμοποίησα μια βδομάδα έκανα διακοπή μια βδομάδα όπως λέει
τώρα είμαι στην δεύτερη εβδομάδα και έχω άλλη μια ακόμα. Μετά μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω ξανά με τόν ίδιο πάλι τρόπο? και για πόσο καιρό μπορώ?
:) Αλεξία
 
#5
Εγώ συνήθως το χρησιμοποιώ για 6-7 μέρες το μήνα από το Μάρτιο που ξεκινά η αναπαραγωγική περίοδο μέχρι τον Ιούνιο και μέτα στην πτερόροια. Άλλα και κάθε μήνα να το δίνεις στα πουλία δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ένα τονοτικό βιταμινούχο είναι δεν είναι αντιβίωση ή οτιδήποτε άλλο που θα έκανε κακό στα πουλία.
 
Top Bottom