73η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο Reggio Emilia [Italy]

Συζήτηση με θέμα 73η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο Reggio Emilia [Italy], που ξεκίνησε από Wind-sa, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 3 Νοε 2013.

 1. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  23 έως 25 Νοεμβρίου: 74η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο Reggio Emilia [Italy]

  Τα περίπτερα του Φιέρα di Reggio Emilia θα γεμίσουν χρώματα !

  Η 73η Διεθνές Ορνιθολογική Έκθεση θα είναι κάτι εξαιρετικό! Απλά σκεφτείτε μονο ότι θα εκθέτονται πάνω από 22 χιλιάδες πουλιά (και το νούμερο αυτό υπολογίζεται μονο από επίσημα εγγεγραμμένους στο διαγωνισμό εκθέτες). 1.500 διεθνείς κτηνοτρόφων, 600 εκθέτες, εκπροσωπούνται 12 χώρες και αριθμός των επισκεπτών μπορεί να υπερέβη τους 30 χιλιάδες ατόμων.

  Η Ορνιθολογική Έκθεση θα ξεδιπλωθεί φέτος σε μια έκταση περισσότερα από 22 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η Ορνιθολογική έκθεση θεωρείται το πιο σημαντικό γεγονός για τους επαγγελματίες και μη. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκτροφής να ανταλλάξουν γνώμες και εμπειρίες. Να μάθουν νέα της εκτροφής και αγοράς. Να δουν σπανια ήδη πουλιών και να προμηθέψουν καλά πουλια για την εκτροφή τους.
  Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για όλους τους εκτροφής πουλιών στην Ευρώπη!

  Παρ 23/11 15,00 - 20,00
  Σαβ 24/11 08,00 - 19,00
  Κυρ 25/11 08,00 - 17,00

  [​IMG]
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ευχαριστούμε πολύ Πωλίνα! (Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω, γιατί εσένα σ' έχω χάσει γενικώς και πάντα σε σκέφτομαι <3 ). Φαντάζομαι θα υπάρχουν και ελληνικές συμμετοχές. Καλή επιτυχία!
   
 3. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Καλησπέρα! Λογικά θα υπάρχουν κι ελληνικές συμμετοχές... Ίσος θα μας αντιπροσωπεύει κάποια εταιρία. Αλλα σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί έλληνες επισκέπτες. Ήδη έχει οργανωθεί από εκτροφής και χομπίστες της Ελλάδας ένα ταξίδι 6 ημερών για την έκθεση.

  P.S. - Μαρία, χαίρομαι κι εγώ που σε ξαναβλέπω ))) Δεν έχω χαθεί...πάντα εδώ, κάπου τριγύρω ήμουνα ;)
   
Φόρτωση...