2 αγόρια 1 κορίτσι Κανάρια στο ίδιο κλουβί;

Συζήτηση με θέμα 2 αγόρια 1 κορίτσι Κανάρια στο ίδιο κλουβί;, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 5 Δεκ 2008.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Είδα αυτό το θέμα για ένα άλλο φόρουμ. Θα ήταν δυνατόν να κρατήσει 2 αρσενικά και 1 θηλυκά καναρίνια στο ίδιο κλουβί; Πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης προτείνει ένα μεγάλο κλουβί, αλλά δεν ξέρω το μέγεθος. Θα είναι ίσως ένα μικρό ορνιθώνων.
   
 2. Αν το κλουβι ειναι μεγαλο δεν υπαρχει προβημα
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Χαχα, καλωσόρισες στο φόρουμ των καναρινιών Jamie. :D

  Εξαρτάται από το μέγεθος του κλουβιού. Αν μιλάμε για μια μεγάλη κλούβα, τότε μπορούν να συνυπάρξουν. Όσο περιορίζεται ο χώρος όμως, τόσο πιθανοί μπορούν να γίνουν οι καβγάδες μεταξύ των αρσενικών.

  Το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση είναι τρία κλουβιά, ένα για κάθε πουλί. Καλό θα είναι μάλιστα τα πουλιά να μην έχουν οπτική επαφή το ένα με το άλλο (να μην βλέπονται αλλά να ακούει το ένα το άλλο) προκειμένου ο ιδιοκτήτης τους να απολαμβάνει το κελάηδημά τους. Μια άλλη λύση είναι η χρήση μιας ζευγαρώστρας με χωρίσματα, όπου θα δημιουργούνται ανεξάρτητα διαμερίσματα. Η ζευγαρώστρα αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για την αναπαραγωγή. :)
   
 4. jamieo

  jamieo PB Member

  Ευχαριστώ! :D :D Νομίζω ότι σήμερα έχει 3 κλουβιά. Θα στείλω τις προτάσεις σας για τον
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...