2ος Τοπικός Περιφερειακός Ανοικτός Διαγωνισμός Λέσχης ΕΠΑΜ Δράμας

Συζήτηση με θέμα 2ος Τοπικός Περιφερειακός Ανοικτός Διαγωνισμός Λέσχης ΕΠΑΜ Δράμας, που ξεκίνησε από djdtsak, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 21 Σεπ 2009.

 1. djdtsak

  djdtsak PB New Member

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση από τη Λέσχης μας, του 2ου Τοπικού Περιφερειακού Ανοικτού Διαγωνισμού καναρινιών χρώματος και τύπου, ευρωπαϊκών αγριοπουλιών και υβριδίων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από 11 ως 15 Νοεμβρίου 2009. Στο διαγωνισμό προσκλήθηκαν και αποδέχθηκαν την πρόσκληση ως κριτές, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της ομάδας εργασίας χρώματος και τύπου της Γερμανικής Ομοσπονδίας ΑΖ κ.Martin Uffenbrink, ο οποίος ήταν κριτής και στον περσινό διαγωνισμό της Λέσχης μας και ο κ.Werner Kolter, ο οποίος ήταν κριτής στον περσινό διαγωνισμό του συλλόγου στη Θεσ/νίκη. Για φέτος εξασφαλίστηκε ένας καινούργιος και πολύ όμορφος χώρος για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού, το Πνευματικό – Πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος Δράμας.

  Το πρόγραμμα του διαγωνισμού έχει ως εξής :

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11 εγκλωβισμός των πουλιών
  • ΠΕΜΠΤΗ 12/11 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11 κρίσεις
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 14/11 εκδήλωση – βραβεύσεις και έκθεση για το κοινό, σεμινάριο για τους εκτροφείς μας από τους κριτές.
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11 έκθεση για το κοινό και μετά το μεσημέρι απεγκλωβισμός.
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
   
 3. Λε-Μα

  Λε-Μα PB New Member

  Στην σελίδα του συλλόγου (Εκτροφείς Πτηνών Αναψυχής Μακεδονίας - Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ) μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση και άλλα χρήσιμα για τον διαγωνισμό της Δράμας.
   
Φόρτωση...