1ος Τοπικός Ανοικτός Διαγωνισμός ΕΠΑΜ Δράμας

Συζήτηση με θέμα 1ος Τοπικός Ανοικτός Διαγωνισμός ΕΠΑΜ Δράμας, που ξεκίνησε από Λε-Μα, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 14 Οκτ 2008.

 1. Λε-Μα

  Λε-Μα PB New Member

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση από τη Λέσχη ΕΠΑΜ Ν.Δράμας, του 1ου Τοπικού Περιφερειακού Ανοικτού Διαγωνισμού καναρινιών χρώματος και τύπου, ευρωπαϊκών αγριοπουλιών και υβριδίων.
  Στο διαγωνισμό προσκλήθηκε και αποδέχτηκε την πρόσκληση ως κριτής, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της ομάδας εργασίας χρώματος και τύπου της Γερμανικής Ομοσπονδίας ΑΖ κ.Martin Uffenbrink.

  Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Δράμας (απέναντι απ’ τη δυτική πύλη του Δημοτικού σταδίου-πρώην Εθνικού σταδίου).

  Το πρόγραμμα του διαγωνισμού έχει ως εξής :

  • Τετάρτη 12/11 εγκλωβισμός των πουλιών
  • Πέμπτη 13/11 και Παρασκευή 14/11 κρίσεις
  • Σάββατο 15/11 εκδήλωση – βραβεύσεις και έκθεση για το κοινό
  • Κυριακή 16/11 έκθεση για το κοινό και μετά το μεσημέρι απεγκλωβισμός
  Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Λέσχης Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού είναι το Συμβούλιο της Λέσχης, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι φίλοι εκτροφείς για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη 5/11/2008. Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν τα πουλιά είναι αυτές που ορίζονται απ’ τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Τοπικών Εκθέσεων – Διαγωνισμών του ΕΠΑΜ.

  Η συμμετοχή για τα πουλιά των μελών του ΕΠΑΜ και ο κατάλογος αποτελεσμάτων θα είναι δωρεάν, ενώ για τους συμμετέχοντες που δεν είναι μέλη του ΕΠΑΜ θα είναι 1,50 € για κάθε πουλί που διαγωνίζεται και 3 € για τον κατάλογο αποτελεσμάτων.


  Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

  Μαυρίδης Ελευθέριος 6948274300 Συντονιστής
  Χαρέλας Αθανάσιος 6948270363 α΄Βοηθός Συντονιστής
  Τσακαλίδης Δημήτριος 6974069471 β΄Β.Συντονιστής
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Καλή επιτυχία.!
   
 3. Καλή επιτυχία στο Διαγωνισμό και ευχές για μια καλή συνέχεια:)
   
 4. RED

  RED PB New Member

  Καλή επιτυχία στην προσπαθειά σας.
   
 5. Λε-Μα

  Λε-Μα PB New Member

  1ος Τοπικός Ανοικτός Διαγωνισμός ΕΠΑΜ Νομού Δράμας

  Παιδιά δημοσιεύτηκε στη σελίδα του συλλόγου μας η αφίσα του διαγωνισμού μας που θα γίνει 12-16/11/2008 στην πόλη μας. Όσοι μπορείτε και θέλετε, επισκεφτείτε τη σελίδα Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ. να τη δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας.
  Υ.Γ. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη πρώτα απ΄τον Σταύρο και μετά απ΄όλους σας που δεν την ανεβάζω στο Forum, αλλά δεν γνωρίζω τον τρόπο. Φιλικά
   
 6. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Συγχώνευσα το θέμα με αυτό της πρώτης ανακοίνωσης για να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, πριν και μετά το διαγωνισμό, συγκεντρωμένες σε ένα thread :)

  Καλή δύναμη παιδιά και καλή επιτυχία

  Ορίστε και η αφίσα...
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 7. Λε-Μα

  Λε-Μα PB New Member

  Ευχαριστώ πολύ για την αφίσα και για τις ευχές σου Σταύρε. Να είσαι βέβαιος ότι χρειαζόμαστε τις ευχές για δύναμη που μας έδωσες. Μας χρειάζοντε (ειδικά σε ΄μένα που έχω "γονατίσει")
   
 8. Filis the champion

  Ρωτάγατε ποιος άλλος πήρε βραβείο σε έκθεση .
  Ο filis έμαθα ότι σάρωσε τα βραβεία στην έκθεση του ΕΠΑΜ δραμας στα κρεστ


  Άντε πασά και του χρόνου και στα νοργουιτς .
   
Φόρτωση...