Πρόσφατα

πως να μαθω ενα πουλι να τραγουδα

Thread starter #1
εχω ενα καναρινι που δεν ξερει να κελαιδαει μπορειτε να μου πειτε
τροπους για να το μαθω να κελαιδαει.
 
#2
Lizard καλώς ήρθες κ απο εμένα. Νομίζω πως τα καναρινάκια το έχουν στη φύση τους να τραγουδάνε.Ίσως θα ξέρεις πως τα θηλυκά δε τραγουδάνε παρά μονο βγάζουν ήχους του στυλ "τσιου". Τωρα για τα αρσενικά νομίζω πως άμα είναι ζευγάρι με θηλυκιά παυουν πλεον να κελαηδάνε συνεχόμενα γιατι συνήθως το πολύ κελαηδισμα το κάνουν όταν είναι ελευθερα κ θέλουν να κορτάρουν. Αυτά ξέρω εγώ αν κ τώρα πια δεν έχω καναρινάκι.οποτε ίσως σε βοηθήσει κ καποιος άλλος ειδικότερος απο εμένα..
 
#3
αν ειναι πανω απο 2 χρονων κα ιδεν κεάϊδησε ποτε ειναι θηλυκο αν ειναι πιο μικρο ισως αφρχισει ανα πασα στιγμη να κελαϊδαει οποτε μην στεναχωριεσαι αργα η γρηγορα θα τραγουδησει αν εινα ιαρσενικο
 
#4
Σιγουρέψου για το φύλο πρώτα και αν είναι αρσενικό κάνε υπομονη κάποια στιγμη θα κελαηδησει.Εκτός και αν είναι άρρωστο...τότε ζητα την βούθεια κάποιου ειδικού.
 
Thread starter #5
ειναι σιγουρα αρσενικο απλα ειναι μικρο σε ηλικια και θελω να το μαθω να κελαιδαει συγκεκριμενους ηχους.
 
#6
Όλα τα πουλιά ακόμα και όταν αναπτύσσονται μέσα στο αυγό έχουν ακούσματα.Τα πρώτα ακούσματα βέβαια που μαθαίνουν είναι του πατέρα τους.Από το πόσο θα εξελίξει την φωνή του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Από τί ακούει από το πόσο καλός μαθητής είναι και πόσο καλά αποστιθίζει αυτά που ακούει.Κάθε πουλί μέχρι τα τρία του χρόνια μαθαίνει.Καταλαβαίνεις βέβαια ότι όσο πιο μικρό αρχίζει τόσο το καλύτερο.Απότι καταλαβαίνω εσύ θέλεις να χτυπήσεις το πουλί με κάποιες συγκεκριμένες φωνές.Βασικό σε αυτό είναι κάθε τι που μαθαίνει το πουλί να γίνεται αβίαστα.Χωρίς το πουλί να στρεσάρεται και να δυσανασχετεί.Καλό βέβαια είναι να έχεις και ένα δάσκαλο κοντά του που να κάνει τις φωνές που θέλει για να ακούει.
 
#7
Θα θελα να μου πειτε καποια ιστοσελιδα που μπορω να κατεβασω φωνες απο καναρινια και καρδερινες
 
Top Bottom