καρδερινοκάναρο και λουγαράκι μαζί

Συζήτηση με θέμα καρδερινοκάναρο και λουγαράκι μαζί, που ξεκίνησε από kbibikos, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 2 Μαρ 2008.

 1. kbibikos

  kbibikos PB New Member

  Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται σε ενα διπλό κλουβί με χώρισμα στη μέση ( δεν βλέπονται τα πουλιά ), να μπή ένα καρδερινοκάναρο και ένα λουγαράκι. Το λουγαράκι κελαηδάει συνέχεια ενώ το καρδρινικάναρο όχι ακόμα. Βέβαια το έχω μόλις τρεις ημέρες και είναι 8 μηνών, αλλά δεν ξέρω εάν επηρεαστεί το κελάηδημά του από το λουγαράκι. Να συνεχείσω να τα έχω μαζί ή να τα χωρίσω σε άλλα κλουβιά το κάθε ένα?
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Αν ουτως η αλλως ειχες σκοπο να εχεις τα κλουβια τους διπλα διπλα δεν εχει διαφορα αν τα βαλεις σε αυτο με το χωρισμα η σε διαφορετικα παρα διπλα. Τωρα γενικως το κατα ποσο επηρεαζονται το ενα απο το αλλο δεν το γνωριζω, ας το απαντησουνε τα αλλα παιδια που ασχολουνται με τετοια πουλια και ξερουνε περισσοτερα... :D
   
 3. ΙΟΑ

  ΙΟΑ PB New Member

  Άποψή μου είναι να περιμένεις να κελαιδίσει το καρδερινοκάναρο πρώτα ,να το πεί καλά .
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα και όχι με κάποιο από τα πουλιά σου, εφόσον το έχεις μόλις τρεις ημέρες :)
   
 5. paris27

  paris27 PB New Member

  Καλησπερα Κωστα εγω τα εχω διπλα-διπλα ακουμπανε τα κλουβια και το λενε μια χαρα!Δεν εχω δει καποιο προβλημα!
   
Φόρτωση...