Χαρίζω θηλυκό budgie

Συζήτηση με θέμα θηλυκό budgie, που ξεκίνησε από pplast, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 1 Μαϊ 2009.

Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
 1. Μετά το θάνατο του αρσενικού, τελικά αποφασίσαμε να χαρίσουμε την θηλυκιά (κίτρινη στο avatar), καθως είμαστε πολύ δεμένοι και δεν θέλουμε να ξαναπεράσουμε τα ίδια με το θάνατο.

  Όταν την είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες απο petshop, παρουσίασε πτερόροια, αλλά με χάπια αντιστρές έγινε πολύ σύντομα καλά. Αύριο τελειώνει η προληπτική θεραπεία για το ακάρι τις τραχείας απ' το οποίο πέθανε ο αρσενικός.

  Ο petshopας μου είχε πει οτι ήταν ενός έτους, αλλά πιστεύω από το χρώμα της μύτης της οτι ειναι τουλάχιστον τριών ετών. Ωστόσο ειναι πολύ χαρούμενο και αεικίνητο πουλάκι :)

  Καλό θα είναι όποιος ενδιαφέρεται, να έχει και άλλα πουλάκια γιατί η μικρή μας είναι πολύ της παρέας. :) Χαρίζεται μαζί με κλουβάκι, ταϊστρες και ποτίστρα.

  pm me :)
   
 2. ALONE WOLF

  ALONE WOLF PB New Member

  καλημερα αν θες το περνω εγω εχω μονο του αρσενικο
   
 3. Καλημερα.Ενδιαφερομαι εγω για την μικρη σας.Εχω αρκετα μπατζι και αρσενικα και θηλυκα.Ηδη τα εχω βαλει και ζευγαρωνουν.Μενω και διπλα οποτε μας βολευει(Μεταμορφωση).Αν θελετε την περνω εγω
   
 4. Το πουλάκι το έδωσα στον Χρήστο (alone wolf).. Είμαι σίγουρος οτι θα βρεί καλή παρεούλα :)

  Το τοπικ μπορεί να κλείσει, ευχαριστώ
   

Μοιραστείτε

Κατάσταση Θέματος:
Κλειστό.
Φόρτωση...