ζευγαρια τον Ιανουαριο

Συζήτηση με θέμα ζευγαρια τον Ιανουαριο, που ξεκίνησε από aslihan, στο Forum 'Αναπαραγωγή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 8 Ιαν 2008.

 1. aslihan

  aslihan PB New Member

  Καλησπερα!
  Θα ηθελα να ρωτησω με ολο το θαρρος ποσοι απο σας σμίγετε(Ιανουαριο) τα πουλια σας
  για τη φετινη χρονια :confused:ειναι σωστο λετε η βιαστικη κινηση:confused:(αφου εχουν πυρωσει )
   
 2. georgekouk

  georgekouk PB New Member

  Καλησπέρα.
  Αν έχει γίνει νωρίτερα η προετοιμασία και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες επίσης με την προετοιμασία, δηλαδή αύξηση φωτισμού τεχνητά, υγρασίας, κλπ, τότε ναί.
  που έχει ήδη ακολουθηθεί.
  Επίσης μπορεί να έχουν έρθει τα πουλιά σε αναπαραγωγική κατάσταση άν είναι σε χώρο κουζίνας συνήθως, ή εμπάς περιπτώσει σε εσωτερικό χώρο με αυξημένη θερμοκρασία.
  Οι πιθανότητες είναι πολλές για ζευγάρωμα αλλά μπορεί να μην είναι πλήρως έτοιμα τα πουλιά γι αυτό, με δυσανάλογα αποτελέσματα.
  Φιλικά,
   
 3. sakis_40

  sakis_40 PB New Member

  φιλε μου για να βαλειs ζευγαρια τον γεναρη πρεπει πριν απο δυο μηνεs να εχειs αρχησει την διαδικασια για την αυξησει τηs μεραs με τεχνικα μεσα (15 λεπτα την εβδομαδα) να εχειs τα αρσενικα σου χωρια για να ειναι ετοιμα πριν πυροσουν οι θυληκεs να εχειs χωρηγισει Ε βιταμινα στο νερο 2 με 3 φορεs την εβδομαδα να εχειs απολημανει το χωρο σου πριν μπουν τα πουλια σου μεσα. αυτα ειναι μερικα βασικα για να βαλειs ποιο νωριs ζευγαρια πραγμα που κανω και γω. και κατι τελευταιο σταθερη θερμοκρασια -υγρασια στο χωρο που θα τα βαλειs. φιληκα σακιs_40
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...