Ψάχνω ζευγάρι καρδερίνες εκτροφής

Συζήτηση με θέμα Ψάχνω ζευγάρι καρδερίνες εκτροφής, που ξεκίνησε από Karderinomanis, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 20 Ιαν 2015.

 1. Karderinomanis

  Karderinomanis PB New Member

  Για σε όλους!ψαχνω να βρω ενα ζευγάρι καρδερινες εκτροφής βέβαια πολύ καλές.....αρσενικό κούκλο με φωναρα......το σκέφτομαι χρόνια να ασχοληθώ με την εκτροφή καρδερινας κ τώρα που το αποφάσισα θέλω το καλιτερο ξεκίνημα....ξέρει κάποιος κάποιον εμπιστοσύνης γιατί διστιχος στο ψάξιμο πάνω έπεσα σε κάποια λαμόγια...να διλοσω πως έχω ενα ζευγάρι καναρινια μαλινουα,έχω τον αρσενικό 3 χρόνια κ την θυλικια την πήρα πέρσι.τα έβαλα μαζί την άνοιξη κ μου κάνανε 3 πουλακια! Τα έχω στο σπιτι κ γενικά τα λατρεύω
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Υπάρχουν εκτροφείς καρδερίνας μέσα εδώ... Και να μην έχουν άμεσα διαθέσιμο κάποιο ζευγάρι οι ίδιοι, ίσως σε βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους να βρεις.
  Πιστεύω όμως πως έχεις καθυστερήσει κάπως στην αναζήτησή σου.
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Σου εύχομαι να βρεις το ζευγαράκι που θέλεις! Και να χαίρεσαι την μαλινουοοικογένεια σου! :p

  Αλλά έχω μια ερώτηση, τα μαλίνουα με τις καρδερίνες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο??
   
 4. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Θέλει υπομονή μέχρι να μάθεις και να σε μάθουνε, γιατί τα πουλιά εκτροφής είναι λιγοστά και η ζητηση μεγάλη ..Αλλιώς θα πηγαίνεις από απογοήτευση σε πίκρα και τ'αντίστροφο..υπομονή !
  *Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι τα πουλιά εκτροφής υστερούν φωνητικά σε σχέση με τα άγρια, αφού δεν έχουν τα ίδια ακούσματα ..Απλά αν θέλεις να ξεκινήσεις εκτροφή και αναπαραγωγή καρδερίνας, θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα ..δεν είναι σαν τα καναρίνια και προφανώς θ'αργήσουν πολύ να γίνουν.
   
 5. Karderinomanis

  Karderinomanis PB New Member

  Έχω ψάξει παντού μήπως ξέρεις κάποιον να μου συστήσεις;

  Ναι στον ίδιο χώρο... γιατί;

  Καλησπέρα! Ξέρεις κάποιον να μου συστήσεις σοβαρό;
  Το ξέρω πως είμαι οριακά με τους χρόνους....

  Το ξέρω πως είναι δύσκολο και χρονοβόρο. Αλλά έχω όρεξη... διαβάζω συνέχεια και έχω και ο φόρουμ για βοήθεια... Μακάρι να βρω ένα ωραίο ζευγάρι να ξεκινήσω! Αν μπορείς να με βοηθήσεις, θα σου ήμουν υπόχρεος..

  Φωνητικά αν τους βάζεις cd από μικρά με διαφορετικές φωνές δεν γίνεται αν είσαι τυχερός να κάνουν τα πουλάκια καλές φωνές σαν τις άγριες;
   
 6. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Γιατί τα μαλίνουα είναι καναρίνια φωνής... Ακούγοντας τις καρδερίνες δε θα επηρεαστεί το τραγούδι τους???
   
Φόρτωση...