Χώρισα τα μικρα απ την καναρα γιατί ξαναεκανε αυγά

Συζήτηση με θέμα Χώρισα τα μικρα απ την καναρα γιατί ξαναεκανε αυγά, που ξεκίνησε από gloster1995, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 22 Μαϊ 2016.

Panagiota.
Best Answer Panagiota., 22 Μαϊ 2016
Οχι παιδια δεν έχω τετοιο κλουβι ζευγαρωστρα δυστυχώς Τότε καλά έκανες, απλά η αναπαραγωγή πρέπει να γίνεται σε ζευγαρώστρα γιατί το διαχωριστικό δίνει... Ολόκληρο το Post
 1. Καλημέρα σας.Έχω ένα ζευγάρι το οποίο έχει 5 μικρά 23 ημερων το μεγαλύτερο.Η καναρα ξαναεκανε 5 αυγά και τα μικρα πήγαιναν συνέχεια καθόταν πάνω στ αυγά.Επειδή φοβόμουν μην τα σπάσουν τα έβαλα τα 5 μικρά σε άλλο κλουβι και σε άλλο χώρο μαζί με τον καναρο που τα ταΐζει.Καλά έκανα?
   
 2. Best Answer:
  Post #328121 by Panagiota., 22 Μαϊ 2016
 3. Panagiota.

  Panagiota. Daily Active Member

  Το κλουβι δεν είναι ζευγαρώστρα, ώστε να βάλεις το διαχωριστικό?
   
 4. Οχι παιδια δεν έχω τετοιο κλουβι ζευγαρωστρα δυστυχώς
   
 5. Panagiota.

  Panagiota. Daily Active Member

  Ψήφοι: 1
  Τότε καλά έκανες, απλά η αναπαραγωγή πρέπει να γίνεται σε ζευγαρώστρα γιατί το διαχωριστικό δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Παρακολουθησε όμως διακριτικά στο άλλο κλουβί ο μπαμπάς τα ταΐζει?
   
 6. Τώρα μόλις τα έβαλα.Πριν τα αλλάξω κλουβι που ήταν όλα μαζί τα τάιζε κανονικά.Αλλά θα πάω να δω
   
 7. και στη περιπτωση που δεν εχεις ζευγαρωστρα με χωρισμα (και γω εχω πολλες τετοιες) οταν τα μικρα ειναι 12 με 15 ημερων βαλε 2η φωλια. τωρα δεν πιστευω να εχεις προβλημα και απο τη στιγμη που ταιζει ο αρσςωικος
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Τελικά τα τάισε ο μπαμπάς τα μικρά? :)
   
 9. Ναι παιδιά όλα εντάξει...
   
Φόρτωση...