Χωρισμός των 3ων budgie

Συζήτηση με θέμα Χωρισμός των 3ων budgie, που ξεκίνησε από Gerasimos1, στο Forum 'Αναπαραγωγή Παπαγάλων' του PetBirds, 14 Απρ 2014.

 1. Gerasimos1

  Gerasimos1 PB New Member

  :eek:Τα τρία παπαγαλάκια μου είναι σχεδόν 2 μήνες στην ζευγαρώστρα τους εχω φωλιά αλλά το ζευγάρι δεν ειναι έτοιμο (το θυλικο δεν ειναι ετοιμο) ο αρσενικός σήμερα (που είναι πολύ πυρωμένος ) την έπεφτε στην άλλη παπαγαλίνα (που είναι έτοιμη για αναπαραγωγή) και προσπαθούσε να την ταίσει αλλά αυτή τον τσίμπαγε.(δεν τον θέλει)
  το ταίρι του αρσενικού που δεν είναι πυρωμένο δεν ενδιαφερεται για τα τιτιβιματά του .
  Οπότε να χωρίσω το ζευγάρι και ναβάλω την άλλη θυλικιά με τον αρσενικό που είναι και πυρωμένοι αλλά το πρόβημα είναι αν θα συμφιλιωθούν αν συμφιλιωθουν και γινουν ζευγάρι θα εχω αυγουλάκια :D.
  Τί να κάνω (ο αρσενικός θέλει και τις δύο και καμία δεν τον θέλει να τον βάλω με την ώριμη θα συμφιλιωθουν;) ΄΄:rolleyes:o_Oo_Oo_O
   
 2. Marco

  Marco PB New Member

  Καλησπέρα, τα είχες και τα τρία μαζί? Πιστεύω δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν κάνεις αυτό που λες, όσο δεν μαλώνουμε
   
 3. εναλακτικα θα μπορουσες να περημενεις να ορημασει και το θυλικο σου ωστε να μην τα χωρησεις.
   
 4. Marco

  Marco PB New Member

  Θα σημφωνήσω με τον συνονόματο ;)
   
 5. Gerasimos1

  Gerasimos1 PB New Member

  Λέω να βαλω τα ωριμα μαζί μήπως γίνει τίποτα (αυγουλάκια) να φοβάμαι μ΄ήπως το μικρό θυλικό πάθει καταθλιψη και ψοφίσει μόνη της o_O
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Εγώ θα έλεγα να τα αφήσεις προς το παρόν όπως είναι. Αν γίνει κάποιος τσακωμός ή ζευγάρωμα, ανάλογα με ποια πουλιά θα είναι το συμβάν προχωράς σε κινήσεις. Αν δεν ζευγαρώσουν τώρα, μπορεί να ζευγαρώσουν το φθινόπωρο. Κάνε εσύ τις διατροφές σου και μην βιάζεσαι. Καλύτερα να γεννήσουν φθινόπωρο να τα έχεις μικρά τον χειμώνα που θα μπορείς ν' ασχοληθείς. Τώρα ακολουθεί καλοκαίρι, διακοπές κτλ. Κάθε εμπόδιο για καλό. :)
   
 7. Gerasimos1

  Gerasimos1 PB New Member

  :DΣας ευχαριστω όλους για την βοήθειά σας και τελικά θα κανω αυτο που λέει η μαρία ;)
   
Φόρτωση...