Χρειάζονται κλαδάκια μέσα στη φωλιά των Budgie;

Συζήτηση με θέμα Χρειάζονται κλαδάκια μέσα στη φωλιά των Budgie;, που ξεκίνησε από Alekaki, στο Forum 'Αναπαραγωγή Παπαγάλων' του PetBirds, 21 Αυγ 2015.

 1. Ξεκινησα για ζευγαρωμα τα παπαγαλακια μου δωσανε μια φωλια πλαστικη κ μου ειπαν δε χρειάζεται να παρεις κλαδακια για μεσα ..στεκι αυτο?
   
 2. evans

  evans PB Member

  Πρώτον το οτι τα έβαλες για να αναπαραγωγή τώρα δεν επιτρέπεται μιας και περνάνε πτερορροια ακόμα απο Οκτώβριο και μετά που θα έχουν ντυθεί .Βγάλε τους τη φωλιά μην αρχίσουν να γεννάνε μονο ταλαιπωρία θα υπάρξει και πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας. ....Κλαδιά μέσα στη φωλιά πρώτη φορά το ακούω:confused: .Οπως είπα βγάλε τη φωλιά και βάλε φωτογραφίες Μέσα έξω και διαστάσεις (αν είναι δυνατόν).Προφανώς σου είπε κάτι τέτοιο για να πουλήσει πιο πολλά. Φωτογραφίες της φωλιάς και ξέχνα τα ζευγαρωματα.
   
 3. harabudgie1

  harabudgie1 PB New Member

  Δεν θελουν πλαστικη φωλια:confused:Ξυλινη αλλα οπως σου ειπε ο Βαγγελης βγαλτη προετοιμασε τα πρωτα διατροφικα και βλεπεις μετα.
   
 4. YannisK

  YannisK PB Known Member

  Κλαδιά μέσα στην φωλιά δεν βάζουμε, λίγα ροκανίδια όμως ναι.
   
 5. evans

  evans PB Member

  Αν μιλάμε για τα μπατζι τότε δεν χρειάζεται ούτε πριονιδι η θηλυκια δεν θέλει υπόστρωμα στη φωλια θα το καθαρίσει αμέσως όμως οταν θα φτάσει ο καιρός για αναπαραγωγή απο τέλη Σεπτεμβρίου ώστε να έχουν πέσει τα πρωτοβροχια και να δροσίσει ο τόπος μιας και τα μπατζι αναπαράγονται την εποχή των βροχών .Οι κατάλληλες συνθήκες στην χώρα μας ειναι το φθινόπωρο και απο Φεβρουαριο ως Μάιο και πολύ λέω. Όπως είπαμε τέλη Σεπτεμβρίου το ξανασυζηταμε ως τότε άρχισε τη διατροφική προετοιμασία του ζευγαριού ως το φθινόπωρο δεν θα σου κρατιούνται αν κανεις αυτά που σου είπα :p
   
Φόρτωση...