Χειμερινά πτηνά

Συζήτηση με θέμα Χειμερινά πτηνά, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Φωνές Πουλιών, Βίντεο, Φωτο' του PetBirds, 3 Δεκ 2008.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Μετά βλέπουμε τις φωτογραφίες που ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αποσπασμένους νωρίτερα σήμερα, θυμήθηκα αυτές τις φωτογραφίες (https://petbirds.gr/threads/8697/) . Πήρα τους αυτό το χειμώνα παρελθόν. Το κόκκινο πουλί, καλείται Cardinal. Τα πτηνά με το κόκκινο του μαστού Robins. Νομίζω ότι υπάρχει ένα είδος αιγίθαλου σε μία από τις φωτογραφίες επίσης.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. jamieo

  jamieo PB Member

  2 more photos
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 3. anatoly

  anatoly PB Member

  Πολυ ωραιες φωτο! Ιδιως η 2 με τον κοκκινο καρδιναλιο μεσα στο ασπρο φοντο!
   
 4. Ωραίες φωτογραφίες Jamie ειδικά ο cardinal!
   
 5. Φανταστικά! Απίθανα! Φύση, πουλιά, τοπία, εικόνες... Για άλλη μια φορά Ευχαριστούμε Jamieo!
   
 6. Ζηλευω τον κηπο σου Jamie :p.
  Nα πουμε επισης πως αναμεσα στους επισκεπτες σου υπαρχουν και αυτα που εμεις εδω λεμε αμερικανικες τσιχλες (turdus migratorius). Φαινονται χαρακτηριστικα στις φωτογραφιες 5 και 6.
   
 7. jamieo

  jamieo PB Member

  Ναι, αυτό είναι το σωστό πουλί φωτογραφίες σε 5 και 6 :D
   
 8. jamieo

  jamieo PB Member

 9. πανεμορφα πουλια!πολυ καλες φωτο!ακομα καλυτερος καρδιναλιος!
   
 10. Τα θεωρω πιο γενναια απο μας, τοσο μικρα τοσο ευθραυστα μεσα στο χιονι!Πανεμορφες εικονες!
   
 11. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Jamie βλέποντας τις πολύ όμορφες φωτογραφίες σου, μου γεννήθηκε μια απορία… τι συμβαίνει στην Αμερική με το φαινόμενο της παράνομης αιχμαλωσίας πουλιών; Επιτρέπουν οι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών τη σύλληψη άγριων πουλιών και αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις; Ας πάρουμε για παράδειγμα τα πουλιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα σου οι οποίοι στήνουν παγίδες για να αιχμαλωτίσουν πουλιά όπως καρδινάλιους, turdus migratorius, Blue Jays, Carpodacus mexicanus etc με σκοπό να τα διατηρούν σε κλουβιά;
   
 12. jamieo

  jamieo PB Member

  Αυτό είναι αλήθεια Frania. Αυτά τα πτηνά μείνουμε εδώ όλο το χρόνο. Στην περιοχή μου, έχουμε χιόνι 1 ή 2 ημερών κάθε έτος. Τα πουλιά είναι σαν τα λαμπερά κόκκινα φώτα κατά το λευκό χιόνι. Τα θηλυκά δεν είναι τόσο έντονο χρωματιστό ως άνδρες.

  Αν και δεν έχουμε πολύ χιόνι, μπορεί να πάμε πολύ κρύο εδώ, στο τέλος του χειμώνα.
   
 13. jamieo

  jamieo PB Member

  Χάρη Σταύρος. Είναι παράνομο σε όλα τα κράτη να συλλαμβάνει κάθε ιθαγενή άγρια πτηνά. Στην πραγματικότητα, σκοτώνοντας περίπου άγρια πτηνά μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης. Οι μόνοι που τους επιτρέπεται να διαθέτουν έναν αυτόχθονα πουλί ονομάζονται "Αγρια Ζωή Rehabilitators". Αυτοί οι άνθρωποι φροντίδα για τα ορφανά ή τραυματίστηκαν αυτόχθονα ζώα. Όταν τα ζώα είναι καλά το επέστρεψαν στην άγρια φύση ή αποστέλλονται για να ζήσουν σε ένα καταφύγιο.

  Οι νόμοι αυτοί εφαρμόζονται μόνο για τα πτηνά που ιθαγενών στην Αμερική. Υπάρχουν πολλά άγρια πτηνά που έχουν εισαχθεί από την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου. Οι νόμοι δεν καλύπτουν γενικά αυτά τα πτηνά. Ωστόσο, δεν υπάρχει αγορά για τα πτηνά, όπως αυτές και έτσι υπάρχει μικρή ή δεν παγίδευσης.

  Δεν μπόρεσα να βρω μια σωστή μετάφραση για την "rehabilitator". Είναι σαν μια νοσοκόμα που νοιάζεται για τραυματισμένα ζώα. Αυτό το πρόσωπο που θα αναλάβει το ζώο να τον κτηνίατρο. Μετά από αυτό, το πρόσωπο που θα αναλάβει τη φροντίδα του ζώου μέχρι να είναι υγιείς. Τα άτομα αυτά συχνά λαμβάνουν επίσης το ορφανό μωρό ζώα όλων των ειδών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στην άνοιξη.

  Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προχωρήσει, μέσω της επιμόρφωσης. Θα πρέπει επίσης να έχει μια άδεια που εκδίδεται από το κράτος, ώστε να ασκεί αυτή τη δραστηριότητα. Επίσης, συχνά δεν υπάρχει χρηματοδότηση για αυτό. Έτσι, οι άνθρωποι πληρώνουν οι ίδιοι για αυτό ή να λαμβάνει δωρεές από άλλους ανθρώπους να πληρώσουν για αυτό.
   
 14. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  ΟΚ, ο νόμος απαγορεύει την αιχμαλωσία ιθαγενών πουλιών, όπως άλλωστε και εδώ. Παρόλα αυτά, οι πολίτες σέβονται αυτόν τον νόμο ή υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι παγιδεύουν κρυφά αυτά τα πουλιά για να τα διατηρούν σε κλουβιά;
   
 15. jamieo

  jamieo PB Member

  Απ 'όσο γνωρίζω, οι άνθρωποι σέβονται τους νόμους αυτούς. Ποτέ δεν έχω δει πράγματι κάποιο από αυτά τα πουλιά σε ένα κλουβί. Ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν παγίδευσης τους. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η παγίδευση δεν συμβεί, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κοινή.

  Θα δω αν μπορώ να βρούμε κάποιες πληροφορίες.

  Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα λάβουν μωρό raccoons (Raccoon - Wikipedia, the free encyclopedia) , opossums (Opossum - Wikipedia, the free encyclopedia), ελάφια (White-tailed deer - Wikipedia, the free encyclopedia) και άλλα θηλαστικά. Αυτό είναι επίσης παράνομο, αλλά είναι κάτι συμβεί. Αν τα άγρια ζώα αρχές βρείτε το ζώο, θα κατάσχουν και το πρόσωπο που θα επιβληθεί πρόστιμο.
   
 16. StaVr0sSs

  StaVr0sSs PB New Member

  Πολυ ωραιες φοτος...
  Ειδικα ο καρδιναλιος ειναι πανεμορφος...
   
 17. jamieo

  jamieo PB Member

  Τροφοδοτικά για τα άγρια πτηνά

  Σήμερα πήρα κάποιες φωτογραφίες του τροφοδοτικά έχω στην αυλή μου για τα άγρια πτηνά. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα Θα μετά μερικές φωτογραφίες των πουλιών που επισκέπτονται.

  Είναι κοινά για ζωοτροφές άγρια πτηνά στην Ελλάδα; Εδώ πολλοί άνθρωποι κάνουν αυτό. Τα περισσότερα καταστήματα πώλησης ζώων συντροφιάς, οι σπόροι για το σκοπό αυτό. Επίσης υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από τα τροφοδοτικά.

  Θα αγοράσω ένα ή δύο ακόμη τις προσεχείς εβδομάδες. Χαίρομαι που σας έχει τα άγρια πτηνά γύρω από το σπίτι μου.

  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα πρώτα δύο τροφοδοτικά θα είναι άδειο εντός 1 ημέρας :D
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 18. Συγχαρητήρια Jamie που φροντίζεις τα άγρια πουλιά το χειμώνα.Ναι και εδώ από όσο ξέρω πολλοί άνθρωποι βάζουν τέτοιες ταΐστρες για τα άγρια στα σπίτια τους.
   
Φόρτωση...