Φωτογραφίες από ΕΠΑΜ 2007

Συζήτηση με θέμα Φωτογραφίες από ΕΠΑΜ 2007, που ξεκίνησε από SAKIS_X, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 19 Δεκ 2007.

 1. SAKIS_X

  SAKIS_X PB New Member

 2. Φίλε Σάκη θα μπορούσες να ανεβάσεις και τα συνολικά αποτελέσματα του διαγωνισμού;

  Ευχαριστώ
   
 3. SAKIS_X

  SAKIS_X PB New Member

  Θάνο μπορεί να ακούγετε κουφό,

  αλλά εδώ και δυο χρόνια τα αποτελέσματα στο σύλλογο μου βγαίνουν σε "σκαναρισμένη" μορφή. δηλαδή οι καρτέλες βαθμολογίας σκανάρονται και όλες μαζί αποτελούν ένα βιβλίο. Είναι μια κουραστική διαδικασία και μπράβο στο κουράγιο των παιδιών που ασχολούνται με το θέμα. Δυστυχώς ο όγκος αυτών των πληροφοριών είναι τεράστιος (μιλάμε ουσιαστικά για 800 φωτογραφίες) και δεν μπορεί να ανεβεί εύκολα. Αν έχεις υπομονή μέσα στις γιορτές θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα αρχείο με τους νικητές κάθε κατηγορίας.
   
 4. Glosterfancy

  Glosterfancy Πρώην djspikos

  Μου έφυγε ο πάτος συγγνώμη κιόλας για την εκφράσει. Γύρο στις 560 καρτέλες "σκαναρα". Φυσικά τα πουλια ήταν παραπάνω από 800 απλά είχε και τις τετράδες και "γιαυτο" βγαίνουν ποιο λίγο. Του χρόνου θα αλλάξει το σύστημα και θα γίνετε πιο εύκολα.. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

  Ηρακλής Ιωσηφίδης

  EP-81
   
 5. Glosterfancy

  Glosterfancy Πρώην djspikos

  Στο παρακάτω LINK μπορείτε να πατήσετε και να κατεβάσετε το κατάλογο με τα αποτελέσματα του EPAM.

  <dead link>
   
 6. SAKIS_X

  SAKIS_X PB New Member

  Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ! πραγματικά αξίζει στον Ηρακλή, ο οποίος κυριολεκτικά ξενυχτούσε για να έχουμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ηρακλή καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, πάνω απ΄όλα με υγεία!
   
 7. Glosterfancy

  Glosterfancy Πρώην djspikos

  Να είσαι καλά Σάκη. Και δεν χρειάζεται να με ευχάριστης γίαυτό που έκανα πιστεύω ότι όλη πρέπει να προσφέρουμε κάτι στο σύλλογο με ότι μπορούμε. Σαν μέλος για πρώτη χρονια στο σύλλογο και χωρίς να γνωρίζω πολλά πράγματα νομίζω βοήθησα έστω και λίγο. Κάθε χρόνο και καλύτερα πιστεύω θα τα πάμε. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονια και από μένα σε όλους. Σάκη εμείς θα τα πούμε από το τηλέφωνο. Ακόμα περιμένω να μου στήλη ο Κώστας το κινητό σου..
   
Φόρτωση...