Φροντίδα άρρωστων/τραυματισμένων περιστεριών στην Αθήνα

Συζήτηση με θέμα Φροντίδα άρρωστων/τραυματισμένων περιστεριών στην Αθήνα, που ξεκίνησε από Dimitris23051986, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 21 Αυγ 2009.

 1. Dimitris23051986

  Dimitris23051986 PB New Member

  Καλησπέρα φίλες και φίλοι του forum. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς δεν βρίσκονται Αθήνα. Δυστυχώς εδώ, όπως για πολλά ζώα, έτσι και για τα περιστέρια, οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες. Έχω καταφέρει να σώσω και να περιθάλψω αρκετά, άλλα μου έφυγαν από τη ζωή χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που χρειάζονται βοήθεια είναι πολλά. Ταϊζοντας τα με μέτρο - γιατί υπέρμετρη πληθυσμιακή αύξηση θα οδηγήσει σε άλλα προβλήματα - έχω συναντήσει ανθρώπους οι οποίοι τα περιθάλπτουν και, όπως κι εγώ, έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κανένας/καμία εδώ που να μαζεύει τα άρρωστα/τραυματισμένα και να τα φροντίζει; Δυστυχώς επειδή μένω σε πολυκατοικία - όπως όλοι σχεδόν οι Αθηναίοι - μπορώ να έχω περιορισμένο αριθμό στο σπίτι.
   
 2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ PB New Member

  οτι χρειαζεσαι για τραυματισμενα ζωα ή μωρα μπορεισ να απευθυνεις στην ΑΝΙΜΑ συλλογοσ προστασιας & περιθαλψεις αγριων ζωων. ειναι στην καλλιθεα www.wild-anima.gr
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...