Υπάρχει τρυφερότητα ανάμεσα σε θηλυκά budgies;

Συζήτηση με θέμα Υπάρχει τρυφερότητα ανάμεσα σε θηλυκά budgies;, που ξεκίνησε από maria p, στο Forum 'Φροντίδα, Εκπαίδευση Παπαγάλων' του PetBirds, 5 Σεπ 2009.

 1. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  έχω ένα σίγουρα θηλυκό την ριρίκα και ένα αγγλκό τον ρόκο που μου είπαν μάλλον αρσενικό αλλά εγώ το βλέπω μάλλον θηλυκό.
  επειδή ο ρόκο ειναι μικρός/η ακόμα περίπου 7μηνών και το ράμφος του είναι μόνιμα θαλασσί αυτό δεν αποτελεί σαφή ένδειξη.
  εν τω μεταξύ, έχουν αναπτύξει με την ριρίκα, μια εξαιρετικά τρυφερή σχέση, φιλιούνται και ξύνονται και χαιδεύονται αλλά και κάνουν τις γνωστές υστερίες με την γνωστή φασαρία των μπάτζιες και τσακώνονται και για την ψηλότερη θέση το βράδυ την ώρα του ύπνου. η μεταξύ τους σχέση είναι δυνατόν να είναι ενδεικτική του φύλου τους ή συμβαίνει ν αναπτύσσουν τόση φιλία και το ομόφυλα?
  (θα σας βάλω φωτό μόλις γυρίσει η φωτογραφική μου απ' τις διακοπές της προς το παρόν έχω μια που δεν εστιάζει στο ράμφος)
  εν τω μεταξύ όπως ανέφερα και σ αλλο θέμα ο/η ρόκο είναι πιο πρόθυμο στο να μιλήσει καθώς και πιο ευκολο στην σχέση μ εμένα
   
 2. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Μην ανήσυχης ειναι απολύτως φυσιολογικό για τα παπαγαλάκια. ΚΑι δυο αρσενικά και δυο θυλικα μπορούν να "παίζουν" ενα ζευγάρι.
   
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  ευχαριστώ Πωλίνα
   
 4. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τα δικά μου. Ηταν και τα δύο θηλυκά και είχαν παρόμοια συμπεριφορά, φιλιά, περιποιήσεις, τσακωμοί για την κούνια και τέτοια..έτσι κάνουν μην ανησυχείς...
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...