Τσιμπαει τα παντα με το ραμφος του

Συζήτηση με θέμα Τσιμπαει τα παντα με το ραμφος του, που ξεκίνησε από Q-Ariel, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 8 Φεβ 2014.

 1. Q-Ariel

  Q-Ariel PB New Member

  το καναρινακι μου ειναι πολυ ατακτο και τσιμπαει τα παντα γυρω του...το χαρτι α4 που του χω κατω απο το πατωμα του κλουβιου,τα πλαστικα απο ταιστρες,την πλαστικη"σακουλα" γυρω απο το κλουβι....λετε να πα8ει τποτα????
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Είναι περίεργο καναρινάκι! :p Από τη στιγμή που δεν έχεις γύρω κάτι επικίνδυνο γιατί να πάθει? Αρκεί τα κάγκελα που τσιμπάει να τα καθαρίζεις και να αλλάζεις συχνά το Α4 που τσιμπάει ώστε να μην υπάρχει φόβος να δηλητηριαστεί! Και εννοείται μακρυά από φυτά που μπορεί να τριμπήσει και να πάθει τίποτα...

  Όταν λες πλαστική σακούλα τι εννοείς ακριβως? :p
   
 3. Q-Ariel

  Q-Ariel PB New Member

  αυτο που καλυπτει το κλουβια για να μην πεφτουν τα σπορια κατω εννοω...αλλα το εβγαλα πλεον..!
  ναι τα κα8αριζω ολα σχολαστικα!απλα ανησυχω που βαζω το χερι μ μεσα στο κλουβι του και αναστατωνεται!
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Λογικό είναι Γιώτα μου... Ακόμα δε σε έχει συνηθίσει και είναι ένα πουλάκι που έχει έρθει απ έξω οπότε λογικό είναι να μην είναι ήμερο και ήσυχο.. Σιγά σιγά θα σε συνηθίσει! Αν του μιλάς γλυκά και κάνεις ήρεμες κινήσεις και με υπομονή θα ηρεμήσει... :)
  Γι αυτό το κλουβί θα ήταν καλό να μπει στο ύψος των ματιών σου, έτσι ώστε το πουλάκι να μην είναι ούτε πολύ ψηλά ούτε πολύ κάτω που νιώθουν ανασφάλεια... Στο ύψος των ματιών σου και σε μαθαίνει και μπορεί να πάει πιο πάνω αν νιώσει απειλή! :)
   
 5. Q-Ariel

  Q-Ariel PB New Member

  Ωραια...αγαλι αγαλι λοιπον:rolleyes:
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...