"Τσαρ" το ένα "τσουρ" το άλλο

Συζήτηση με θέμα "Τσαρ" το ένα "τσουρ" το άλλο, που ξεκίνησε από Stamatis, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 8 Ιουν 2008.

 1. Stamatis

  Stamatis PB New Member

  Δύο ζευγάρια καναρίνια, το ένα κοινά, το άλλο μαλινουά, δεν ευδοκίμησαν στο ζευγάρωμα, για τα κοινά είχα και ένα post παλαιότερα (https://petbirds.gr/threads/4032/), πρίν λίγες ημέρες τα χώρισα. Από τη στιγμή που τα χώρισα λίγο έλειψε να πάρω χάπια για τα νεύρα μου :eek:. Δεν σταματάνε δευτερόλεπτο , τσαρ το ένα τσουρ το άλλο , ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ, εκτός ευτυχώς από τη νύχτα. Δεν άντεξα, τα έβαλα πάλι μαζί και σταμάτησαν. Δεν υπάρχει προδιάθεση για ζευγάρωμα βέβαια ούτε και διάθεση από τα αρσενικά για κελάιδημα. Απλά συμβιώνουν ήρεμα. Γνωρίζει κανείς κάτι? Έτσι θα τα έχω συνέχεια?
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Χαχαχαχαχα ! Σταμάτη έμπλεξες :D
  Θα σου έλεγα να έβαζες τα δυό θηλυκά μαζί,και τα
  αρσενικά σου ,σε δυο μονά κλουβάκια,αλλά φοβάμαι
  οτι θα έχεις τα ίδια.Πάντως η σωστή κίνηση αυτή είναι.
  Αν υπάρχει τρόπος για κάποιο χρονικό διάστημα να μείνουν
  τα αρσενικά μακρυά, σε άλλο χώρο, ίσως βοηθούσε.
   
 3. Pegasos1982

  Pegasos1982 PB New Member

  Συμφωνώ με τον Κ. Μάκη. Αν είναι μαζί πολύ καιρό έχουν συνηθίσει την συμβίωση και μόλις τα απομακρύνεις τους κακοφαίνεται.
   
 4. Συμφωνω με τον Μακη..το εχω κανει και εγω..για λιγο καιρο βεβαια θα εχεις τσαρ και τσουρ ...αλλα υπομονη!
   
 5. Stamatis

  Stamatis PB New Member

  Το κακό είναι πως ενώ, έκανα Μάκη αυτό που λές και συμφωνούν και οι υπόλοιποι, είχε και άλλο παράξενο, τσακώνονταν τα θυληκά μετά συνέχεια ( μην πει κανείς δεν είναι θηλυκά, είναι σιγουρότατα) χαχαχα και ενώ τσακώνονταν συνέχιζαν το τσαρ τσουρ και την ώρα του τσακωμού. Έ δεν μου περισσεύουν 4 κλουβιά να βάλω το καθένα χωριστά. Το μόνο που δεν έκανα είναι να πάω σε άλλο δωμάτιο τα αρσενικά. Θα το κάνω άμεσα.
   
Φόρτωση...