Πρόσφατα

Τρίτη προσπάθεια και καλή;

dkard

PB New Member
Thread starter #1
Γεια σας φίλοι μου,

Βρισκόμαστε στην τρίτη προσπάθεια της Νάρας της κανάρας να γίνει μητέρα.
Αυτή την φορά φέραμε γαμπρό από έξω. Ο Βαγγέλης. Εκπληκτικός καναρίνος, δεν έβαζε γλώσσα μέσα, όλη μέρα, όσο ήταν στο σπίτι του αλλά και εδώ πριν τον βάλω με την Νάρα. Κρατήθηκαν οι απαραίτητοι χρόνοι αναμονής, μπήκαν στην ζευγαρώστρα* με το διαχωριστικό ανάμεσα για λίγες μέρες και εδώ και λίγες μέρες είναι μαζί. Ήδη έχει κάνει τρία αυγά, το τελευταίο σήμερα το πρωί. Παρατήρησα και σχετική σεξουαλική δραστηριότητα, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί τις δύο προηγούμενες φορές.

* Η ζευγαρώστρα είναι καινούργια της κλουβοτεχνικής μεγάλη (δεν ξέρω αν είναι και σίγουρη που λεει το σχετικό ανέκδοτο). Προσπαθώ να βρω βρακάκι αλλά δεν βρίσκω σε αυτό το μέγεθος. Είναι αυτή που έχει μπροστά έξη θήκες για τροφή. Αν ξέρετε που μπορώ να βρω πείτε μου.
 

Georgina

Honored Member
PBCP Contributor
#12
Δημήτρη εύχομαι ολόψυχα η τρίτη προσπάθεια να αποδώσει καρπούς!

Πολύ ωραία η ζευγαρώστρα!

Να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις και θα περιμένουμε με χαρά να μας δείξεις αργότερα και τα μωρακια σας!:)
 

dkard

PB New Member
Thread starter #15
Φίλοι,

Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου. Η Νάρα κλώσσησε και σήμερα ξημερώματα έχουμε στην φωλία ένα κακάσχημο καναρινάκι με ένα τεράστιο στόμα που συνέχεια ζητά φαΐ. Υπάρχει τρομερή συνεργασία μεταξύ των γονέων. Της πηγένει συνέχεια φαγητό και εκείνη ταΐζει συνεχώς τον νέο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα άλλα δύο αυγά. Περιμένω αύριο.

Η όμορφη οικογένεια τώρα κοιμάται.

Φωτό θα ακολουθήσουν κάποια από τις επόμενες ημέρες.
 
Top Bottom