Τρίτη εβδομάδα διατροφικής προετοιμασίας και πάμε καλά.

Συζήτηση με θέμα Τρίτη εβδομάδα διατροφικής προετοιμασίας και πάμε καλά., που ξεκίνησε από tarasis, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 18 Απρ 2016.

 1. tarasis

  tarasis PB New Member

  Είμαι στην αρχή της τρίτης διατροφικής εβδομάδας και σήμερα παρατήρησα τα θηλυκά καναρίνια έχουν αρχίσει να πετάνε στο χώρισμα και ειδικά το ένα θα το ρίξει. Το δεύτερο πάει προς το αρσενικό και κουνιέται μπροστά του. Πάμε καλά με λίγα λόγια.
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Γιάννη δεν κατάλαβα λέξη απο τα γραφόμενα σου. Γίνε σε παρακαλώ πιο κατατοπιστικός. Επίσης ερώτημα δεν διακρίνεται στο μήνυμά σου ούτε και φωτογραφίες μιας που έβαλες "Παρουσίαση". Αν έχεις δυσκολίες συμβουλεύσου τον οδηγό. https://petbirds.gr/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/
   
  Τελευταία επεξεργασία από moderator: 5 Νοε 2016
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Γιάννη δε θέλω να σε στεναχωρήσω... αλλά αυτό:
  και αυτό:
  δεν είναι δείγματα πυρώματος των θηλυκών. Δείγματα είναι να μαζεύουν χαρτί ή εφημερίδα ή ό,τι βρουν ακόμα και τα δικά τους τα φτερά με σκοπό να φτιάξουν φωλιά. Δείγμα επίσης είναι να χώνονται σε ταΐστρες στην προσπάθεια τους να βρουν μαι θέση να εναποθέσουν τα αυγά τους. Δείγμα είναι να ταΐζονται απ το χώρισμα με το αρσενικό. Και ακόμα, δείγμα είναι όταν ακούει τον αρσενικό να τραγούδι και εκείνη στήνεται για να τον δεχτεί και να την βατέψει!! Από την άλλη, δείγμα πως τα αρσενικά είναι πυρωμένα είναι όταν κελαηδούν συνεχώς και πολύ έντονα προς το θηλυκό χοροπηδώντας και κυριολεκτικά τρώνε τα κάγκελα για να περάσουν απέναντι.

  Αλλά εντάξει ακόμα είσαι στην αρχή... Αν δε δεις τα δείγματα που σου αναφέρω παραπάνω, να μην βγάλεις το χώρισμα.. Να συνεχίσεις τη διατροφή που κάνεις μέχρι να δεις δείγματα πως τα πουλιά σου είναι πυρωμένα.
   
 4. tarasis

  tarasis PB New Member

  Σε ευχαριστώ θα περιμένω.

  Δεν πειράζει δεν χρειάζεται.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...