Το budgie μου κοιμάται κρεμασμένο από τα κάγκελα

Συζήτηση με θέμα Το budgie μου κοιμάται κρεμασμένο από τα κάγκελα, που ξεκίνησε από Marco, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 17 Ιουν 2014.

 1. Καλησπέρα, υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι, μετά από την άτεκνη απόπειρα αναπαραγωγής τα Budgie μου φέρονται κάπος περίεργα.. Η μόνη διαφορά με τότε ειναι ότι αφαιρέθηκε η φωλιά τους, και μετέφερα το κλουβί στο σαλόνι. Τα βράδια το θυληκό κάθεται ώρες ολόκληρες κρεμασμένο σε μία γωνία του κλουβιού από τα κάγκελα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ή κάτι που θα μπορόυσε να αντιληφθεί ως κίνδυνο. Αρχίζω να ανησυχώ. Μόνο τα βραδια συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχουν κάποια άλλα στοιχεία ή παρατηρήσεις που έκανα και να μπορώ να δώσω
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στα Budgies αν δεν συνοδεύεται από κάτι άλλο περίεργο στην συμπεριφορά του.
  Ενδέχεται να στρεσσαρίστηκε από την αλλαγή της θέσης τους κλουβιού.
  Το σημείο που έχεις το κλουβί έχει σταθερή την πλάτη σε τοίχο και γενικά είναι κάπως προφυλαγμένο;
   
 3. Εχει γύρο από το κλουβί πανί, ύφασμα, δηλαδή είναι καλυμένο. Μπορεί όταν κουνιούνται από κλαδι σε κλαδί να κουνιέται λίγο το κλουβι, ευχαριστώ Μαρία , για την άμεση επίλυση του θέματος θα το κανονίσω αύριο το πρωί , Ευχαριστω πολύ!
   
 4. χρηστος κ.

  χρηστος κ. PB New Member

  Και τα δικα μου στην αρχη ετσι εκανα αλλα μετα τακτοποιοιθηκαν :) λιγο φοβισμενα ειναι μονο πριν λιγω τα πηρα απο τον θειο μου ειχει δικα του εκτροφεας απλως του αρε σουν και τα εχει σε μεγαλη κλουβα ποτε θα ηρεμησουν εκανα και επαθα να τα βαλω στο κλουβι :eek: ??????
   
 5. YannisK

  YannisK PB Known Member

  Αν ήταν σε κλούβα πριν θα τους πάρει λίγο παραπάνω να ηρεμήσουν.
  Εκτός απο τη αλλαγή στο περιβάλλον πρέπει να συνηθίσουν και τον περιορισμένο χώρο (αν εσύ τα έχεις σε κλουβί).
   
 6. Και το δικο μου οταν το βαζω στο μικρο κλουβι κοιμαται κρεμασμενη.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...