Το πιπέρι καγιέν

Συζήτηση με θέμα Το πιπέρι καγιέν, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Βότανα - Φυσικές Θεραπείες' του PetBirds, 1 Ιαν 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Τα μέλη σε άλλο φόρουμ που συζητάμε τα οφέλη από βότανα. Πολλοί άνθρωποι πρακτική ολιστική περίθαλψη για τους πτηνών. Αρωματικά φυτά είναι σημαντικά για την πρακτική αυτή. Πιστεύω ότι ορισμένες από τις εν λόγω πληροφορίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

  Πιπέρι Καγιέν (Capsicum frutenscens)

  Καγιέν είναι γνωστή για την υψηλή βιταμίνες Α, Ε, σίδηρο, κάλιο και το ασβέστιο. Επιπλέον, περιέχει επίσης και ορισμένα βιταμινών Β, μαγνησίου, φωσφόρου και θείου.
  Καγιέν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα εξής:
  -Για να σταματήσει η αιμορραγία-κοκκινοπίπερο εφαρμόζεται με τη μορφή σκόνης σε μια πληγή για να σταματήσει η αιμορραγία και την άσκηση πίεσης
  -Για ένα πουλί σε σοκ λόγω τραυματισμού

  -Ως συμπλήρωμα διατροφής για τις βιταμίνες Α, Ε, σίδηρο, κάλιο και το ασβέστιο. πασπαλίζω κοκκινοπίπερο για τα νωπά τρόφιμα αρκετές φορές την εβδομάδα.

  -Πρώτες Βοήθειες, εσωτερικά και εξωτερικά

  -Πεπτικό σύστημα, είναι γνωστό ότι έχουν επίπτωση στα αντιβιοτικά βακτηρίων

  -Αναπνευστικού συστήματος, είναι γνωστό ότι μειώνουν τη φλεγμονή των πνευμόνων σε ιστούς

  -Pain, που εφαρμόζεται στο εξωτερικό μπορεί αποτραχύνω νεύρων, μειώνοντας έτσι τις αισθήσεις του πόνου.

  HolisticBird and HolisticBirds
   
 2. Jamieo πολύ ενδιαφέρον και σ' ευχαριστούμε! Έχω μία απορία. Αυτό το πιπέρι (καγιέν) δεν είναι καυτερό? Ή μήπως εννοείς την πάπρικα, όπως λέμε εδώ το κόκκινο γλυκό πιπέρι?:confused:
   
 3. inca1099

  inca1099 PB Member Article Writer

  Το καγιέν είναι άλλο είδος πιπεριού απο την πάπρικα. Μοιάζει αρκετά σαν την πάπρικα αλλά είναι απο διαφορετική ποικιλία πιπεριάς.
   
 4. jamieo

  jamieo PB Member

  Μιλώ του θερμού πιπέρι. Δεν ήξερα τη σωστή λέξη.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 5. jamieo

  jamieo PB Member

  Ευχαριστώ! Αυτό είναι σωστό. Ζητούμε επίσης αυτές οι πιπεριές τσίλι. Στην Αμερική, θα βρείτε τους νωπά, αποξηραμένα, και σε σκόνη.

  Πολλές ποικιλίες ζεστό πιπεριές έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στη διατροφή.
   
 6. Το γνωρίζω αυτό Γρηγόρη αλλά η απορία μου είναι άλλη (ίσως να μην το έκανα κατανοητό), το καγιέν δεν είναι καυτερό? Και αν κρίνω από τις φωτό του Jamieo μάλλον αυτό είναι... Είναι κατάλληλο για πουλιά???
   
 7. jamieo

  jamieo PB Member

  Τα πτηνά δεν αισθάνονται τις επιπτώσεις της θερμότητας από το πιπέρι. Τα περισσότερα από αυτά που πράγματι απολαμβάνουν τη γεύση του θερμού πιπεριές. Να θυμάστε ότι τα πτηνά δεν έχουν τον ίδιο αριθμό γεύση και πολύ λίγο σάλιο. Κατά συνέπεια, δεν γεύση με τον ίδιο τρόπο με τους ανθρώπους.
   
 8. inca1099

  inca1099 PB Member Article Writer

  Αρκετά μείγματα απο διάφορες εταιρίες έχουν πιπεριές μέσα οι οποίες καίνε εξίσου τόσο :)
  Four Warm-Season Veggies For Your Parrot
   
 9. jamieo

  jamieo PB Member

  Να θυμάστε ότι πρέπει να φορούν γάντια και να πλένετε τα χέρια σας μετά από προσεκτική άλεση ζεστό πιπεριές. Αν αγγίξετε τα μάτια σας, μπορείτε να τα κάψε :eek:
   
Ετικέτες:
Φόρτωση...