Το νέο μου εκτροφείο

  • Θεματοθέτης Stratisxx
  • Ημερομηνία
S

Stratisxx

PB New Member
#1
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΈΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ . ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΟΥ(ΠΟΡΤΕΣ ,ΜΠΟΓΙΕΣ , ΜΟΝΩΣΕΙΣ , ΚΛΟΥΒΙΑ,ΠΛΑΚΑΚΙΑ ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ) .Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ .ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΚΤΗ .

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΖΕΥΓΑΡΩΣΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 90*40*40 ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΩΝ 45*40*40 . Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΘΕΤΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ , ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ .
 

Συνημμένα

Stavros

Stavros

Administrator
Staff Member
#2
Μεγάλο πλεονέκτημα τελικά η ύπαρξη ανεξάρτητου χώρου για τη στέγαση του εκτροφείου! Με μια πρώτη ματιά Στράτο, διακρίνω ότι έχεις φτιάξει έναν πολύ νοικοκυρεμένο χώρο.

Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τις φωτογραφίες:
  • Υπάρχουν παράθυρα στο χώρο ή χρησιμοποιείς τεχνητό φωτισμό;
  • Οι ζευγαρώστρες σου είναι φτιαγμένες με προσόψεις 40εκ. ή μεγαλύτερες; Τα χωρίσματα από λαμαρίνα (αν δεν κάνω λάθος) είναι σταθερά ή μπορούν και αυτά να αφαιρεθούν;
  • Χρησιμοποιείς κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα για τον έλεγχο των συνθηκών περιβάλλοντος; Φαντάζομαι ότι έχεις σίγουρα κάποιο θερμοστάτη στο καλοριφέρ για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, αλλά χρησιμοποιείς κάποιο αντίστοιχο σύστημα και για το φωτισμό;
  • Έχεις φτιάξει κάποιο σύστημα εξαερισμού; Αν ναι, περί τίνος πρόκειται;
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ είπε:
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Θα συμφωνήσω απόλυτα αφού πιστεύω ότι πρόκειται για μια δραστηριότητα που σου δίνει έντονα την αίσθηση της προσφοράς και την ικανοποίηση που απορρέει από αυτήν.
 
A

andreasrodos

PB New Member
#3
Φίλε Στράτο,καταρχήν καλορίζικο το νέο σπίτι των φτερωτών σου φίλων.
Είναι πολύ καλό!Δεν σου κρύβω ότι κάτι τέτοιο φαντάζομαι να φτιάξω στο μέλλον
στην ταράτσα.Περιμένουμε λοιπόν νέα σου όσον αφορά την λειτουργικότητα του χώρου
και τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν (εύχομαι κανένα)!Προσπάθειες σαν την
δική σου να ξέρεις βοηθάνε τους υπόλοιπους,λόγω της καλώς εννοούμενης ζήλιας να
γίνονται καλύτεροι!
 
S

Stratisxx

PB New Member
#4
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΟ (ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ) ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΥΔΡΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .

ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
 

Συνημμένα

Top