Πρόσφατα

Το μωρό μου!

glafkos

PB New Member
Thread starter #1
Καλημέρα σε όλους
Πέρσυ ήταν η πρώτη για εμένα φορά της ζωής μου η αναπαραγωγή καναρινιών ,μετά απο πολλά δυσάρεστα στην προσωπική μου ζωή κατάφερα και διατήρησα ζωντανό ένα απο τα 10 περίπου μικρά που μου κάνανε τα 2 ζευγάρια μου και αυτό ήταν θήλυκο ...
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος διότι είναι η 14 μέρα που κλωσσάει και ελπίζω να δώ τα μικρά τις (δεν έχω κάνει όοσκόπηση γιατί όσες φορές έχω κάνει έχω το συνήθειο να σπάω τα αυγά οπότε τα αφήνω και περιμένω ) .Εύχομαι να δώ έστω ένα μικρό απο το ενα και μοναδικό δικό μου περσινό
 
#2
Δικαιως καμαρωνεις το μωρο σου!Σοφη αποφαση να κρατησης μια αποσταση ασφαλειας απο τα αυγα...Σου ευχομαι ολα να πανε καλα.Ενημερωσε μας.
 

Φοίβος

PB Senior Member
#3
Ακη κι εγω σου ευχομαι να δεις μωρα απο το περσινο πουλακι σου!
Αυτο που κρατας στο avatar σου ειναι?
 

glafkos

PB New Member
Thread starter #4
αυτό ήταν το αγαπημένο μου πέρσυ έπρεπε να μπώ στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησα το πρώι το βρήκα να κρέμεται με σπασμένο πόδι στο κλουβί ήταν περίπου 20-25 ημερών δεν θυμάμε καλά φαντάζεσαι πως ένιωσα μπήκε στο μύαλο μου το δίλημα η εγώ η το πουλάκι δυστυχός δεν μπορούσα να μήν πάω εγω στο νοσοκομείο το κατεύασα του έβαλα νερό και φαγητό στην πατο του κλουβιού και έφυγα όταν γύρισα στις 6 το απόγευμα το μικρό είχε αντέξει το πήρα αμέσως και το πήγα σε εναν κτηνίατρο του είχε πυρρετό μου είπε του έβαλε νάρθηκα μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε σε 10 μέρες να το ξαναπάω να του βγάλει τον νάρθηκα και να δεί πως είναι το πόδι του δυστυχός ενώ ήταν μία χαρα την 9 μέρα το απόγευμα που γύρισα απο την δουλειά είχε πεθάνει απλά αν και δεν είναι πλέον μαζί μου είναι το αγαπημένο μου γιατί ήταν το πρώτο μου και η ατυχία το χτύπισε την ίδια μέρα με την δικιά μου έτσι θα είναι πάντα στη συλλογή με τις φωτογραφίες μου και μάλιστα πρώτο!
 

Georgina

Honored Member
PBCP Contributor
#5
Καλημέρα Ακη! Σου εύχομαι ότι καλύτερο πρώτα για σενα και μετά για τα πουλάκια σου! Μακάρι να απολαύσεις σύντομα τους απογόνους που τόσο λαχταράς και οταν με το καλό ερθουν οι πρώτες αφίξεις μην παραλήψεις να μας τα γνωρισεις με φωτογραφίες! Θα περιμένουμε νεότερα!
 
#12
Ααααχ αχα μολις τα ειδα φιλε . Να σου ζησουν!Τα ευχομαι ολοψυχα να εχουν ολες τις χαρες της μαμας τους.
 
Top Bottom