Το καναρινάκι μου έχει βράσιμο στο στήθος του!

Συζήτηση με θέμα Το καναρινάκι μου έχει βράσιμο στο στήθος του!, που ξεκίνησε από φωτεινή26, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 25 Αυγ 2014.

 1. φωτεινή26

  φωτεινή26 PB New Member

  Καλησπέρα! Είμαι η Φωτεινή και έχω δύο καναρινάκια, τον Ίκαρο και τον Έκτορα. Ο Έκτορας εδώ και 2-3 μέρες έχει βράσιμο στο στήθος του. Δε ξέρω τι να κάνω και δε γνωρίζω και κανέναν πτηνολόγο ή έστω κτηνίατρο που να ξέρει από πτηνά. Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ?
   
 2. Καλώς ήρθες πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα εδώ:Ασθένειες Καναρινιών για να σε βοηθήσουμε εκεί. Εδώ είναι μόνο για καλωσόρισμα. Να ξέρεις πως τα greekenglish δεν επιτρέπονται στο forum μας. Και πάλι καλωσόρισες!:)
   
 3. φωτεινή26

  φωτεινή26 PB New Member

  :-Ο α οκ δεν το γνωριζα. ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο forum :) ευχαριστω πολυ!
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Γιάννη μου το μετακίνησα στις Ασθένειες καναρινιών, οπότε πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα! Δε χρειάζεται να ανοίξει άλλο θέμα η κοπέλα.. :)

  [QUOTE="φωτεινή26, post: 219138, member: 19115]Καλησπέρα! Είμαι η Φωτεινή και έχω δύο καναρινάκια, τον Ίκαρο και τον Έκτορα. Ο Έκτορας εδώ και 2-3 μέρες έχει βράσιμο στο στήθος του. Δε ξέρω τι να κάνω και δε γνωρίζω και κανέναν πτηνολόγο ή έστω κτηνίατρο που να ξέρει από πτηνά. Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ?[/QUOTE]
  Φωτεινή μου καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας!

  Αν έχεις τη δυνατότητα να το πας σε έναν κτηνίατρο για πουλιά.

  Είναι κάποιος κοντά σου?? Μπορείς να το πας?? Θα ήταν το καλύτερο γι αυτό!

  Για να μας βοηθήσεις περισσότερο απάντησε αν θες σε αυτές εδώ τις ερωτήσεις: petbirds.gr/threads/%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82.18794/
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...