Το καναρίνι μου δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του

Συζήτηση με θέμα Το καναρίνι μου δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, που ξεκίνησε από dobi ivanova, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 9 Νοε 2014.

 1. dobi ivanova

  dobi ivanova PB New Member

  • Παρακαλούμε μην γράφετε greeklish
  Έχω ένα γλυκύτατο καναρινάκι αρσενικό, είναι περίπου ενάμιση χρόνου, αντιβίωση δεν έχει παρε. Η τροφή του είναι διάφορες βιταμίνες "vitakraft" , τροφή για καναρίνια.
  Σήμερα δεν είναι καλά, δεν μπορεί να σταθεί στα ποδαράκια του, με το ζόρι ανεβαίνει να φάει, πέφτει κάτω και ζορίζεται να σταθεί στα πόδια του. Τι πρέπει να κάνω; Που να το πάω;
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Αν έχεις την πολυτέλεια, το χρόνο και τη διάθεση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε έναν εξειδικευμένο στα πτηνά κτηνίατρο από τη λίστα που σου έστειλε η Μαρία.. Μέχρι να το πας, διαμόρφωσε το κλουβάκι έτσι ώστε να το διευκολύνεις. Δλδ βάλε ένα χαρτόνι κάτω να πατάει, και τροφή και νερό επίσης κάτω στον πάτο. Επίσης στο νεράκι βάλε αν έχεις ηλεκτρολύτες (almoral plus) ή νερό με ζάχαρη για να πάρει ενέργεια. Αυτά για αρχή ως "πρώτες βοήθειες"! Αν πας στο γιατρό, ενημέρωσε μας... :)
   
 4. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Οπωσδήποτε πολυβιταμινούχο με βάση βιταμινών του συμπλέγματος Β . Ενδεικτικά :
  [​IMG][​IMG]
   
Φόρτωση...