Τι φύλο είναι το καναρίνι που βρέθηκε στο μπαλκόνι μου;

Συζήτηση με θέμα Τι φύλο είναι το καναρίνι που βρέθηκε στο μπαλκόνι μου;, που ξεκίνησε από maritinamou, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 17 Ιουλ 2014.

 1. Σήμερα το πρωί, στο ίδιο μπαλκόνι όπου ο αρσενικός μου μετράει ένα ένα τα φτερά που του πέφτουν, βρέθηκε αυτή η όμορφη. Νομίζω πως είναι θηλυκια αλλά έτσι όπως είναι πρησμένη και χωρίς φτερά η κοιλιά της δεν μπορώ να καταλάβω. Πρόκειται σίγουρα για θηλυκό καναρίνι; Και είναι υγιές ή διακρίνετε και σεις κάποιο πρόβλημα ρε παιδιά. Εννοείται πως την έχω σε καραντίνα. Είναι πάντως πάρα πολύ ευδιάθετη, τρώει συνέχεια και συνεχώς κελαηδάει. Κάποια στιγμή μάλιστα έβγαλε και έναν ήχο μακρόρυρτο όπως τα αρσενικά αλλά μπερδεμένο και χαμηλής έντασης. Πως την βλέπετε; Βοηθήστε για να ξέρω τι να κάνω με αυτή την όμορφη. Αν είναι όμορφη και δεν είναι κανένας όμορφος...... Ευχαριστώ!
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Ian32

  Ian32 PB New Member

  Θηλυκό και μάλιστα πολύ πυρωμενο ακόμα....
  Δεν φαίνεται κάτι άλλα άστο σε καραντίνα σαράντα ημέρες...
   
 3. Ετσι πιστεύω και εγώ. Μιλάμε για κελάιδημα όχι αστεία! Μπερδεύεται συνέχεια και κελαιδάει και χαμηλόφωνα αλλα όαο ακούει τον αρσενικό στο άλλο μπαλκόνι νομίζω πως τρελαίνεται η καημένη!
   
 4. Ian32

  Ian32 PB New Member

  Ναι τον ψάχνει γιατί θέλει να ζευγαρωσει..
  Πολλές φορές κάνουν σαν το κελαηδησμα φετινών σαλιαρισμα δηλαδή.
  Μην σου φανεί περίεργο αν δεις κάνα αυγό τις μέρες αυτές..
   
Φόρτωση...