Τι φταιει και δεν τραγουδουν τα νεα μου καναρινακια;

Συζήτηση με θέμα Τι φταιει και δεν τραγουδουν τα νεα μου καναρινακια;, που ξεκίνησε από leon, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 9 Ιουλ 2009.

 1. leon

  leon PB New Member

  Καλημέρα σε όλους τους φιλους του forum εχω καιρό να ποστάρο. Μετά απο μια ακρώς επιτυχημένη αναπαραγ. χρονια φτάνουν τα πρώτα προβλήματα.
  η πρώτη γέννα μου χαρισέ 4 πανέμορφα πουλάκια τώρα είναι 2 μηνών αλλα ακόμα τπτ.το ΄λεω αυτό γιατί το ένα απο τα τέσσερα το χαρισα στον πατέρα μου πρίν 15 μέρες και τώρα ο μικρός έχει ξεκινήσει και τραγουδαει τα υπόλοιπα τρία τπτ.:confused:
  να διευκρινήσω πως εμένα τα παλιότερα καναρίνια δεν τραγουδ. κ τα περισσότερα έχουν ξεκινήσει την πτερορροία κ τραγουδάει μόνο μια καρδερίνα.
  στο σπίτι του ο πατέρασ μου έχει ένα ζευγάρι και το μικρό που πήρε ο αρσενικός του είναι πολύ καλός και τα λέει ωραία τι φταιει ρε παιδια θα τρελαθώ να φταίει η καρδερίνα?:eek:
  τι να κάνω.;)
   
 2. vabar

  vabar PB New Member

  Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή...
  2 μηνων ειναι μικρα για να τραγουδάνε & δη εντος Ιουλίου, τι ακριβώς ενοείς ότι τραγουδάει?
  Τα παλαιότερα καναρίνια ποσο είναι? Σταμάτησαν απότομα?

  Μπορεί αυτο που έδωσες να είναι αρσδενικό και να πλέκει φωνές, και τα άλλα που έχεις να είναι θηλυκα.
   
 3. leon

  leon PB New Member

  τα παλαιότερα καναρίνια είναι απο 6-12 χρονών,αλλα είδη ξεκίνησε η πτερορροία.εκει που είναι τα πουλια απο το μεσημέρι κ μετα έχει πολύ ήλιο αυτο ξέρω ότι δεν είναι καλό απο το μπροστά μπαλκόνι είναι η γάτα τησ γειτόνισας που περναει στο μπαλκόνι κ δεν το διακυνδηνεύω να τα πάω απο κεί λές να μην τα πειράζει η γάτα?
  κ κάποιος μου είπε οτί δεν κάνει τα μικρά να είναι με καρδερίνα στις αρχες αν ξερει καποιος κατι ας μου πει.
   
Φόρτωση...