Τι ταραχή και αυτή, δυο γατάκια στους παπαγάλους μου

Συζήτηση με θέμα Τι ταραχή και αυτή, δυο γατάκια στους παπαγάλους μου, που ξεκίνησε από Αγγελικη Πετρουλακη, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 20 Σεπ 2014.

 1. Ουφ καλημέρα και παλι καθόμουν μεσά και έβλεπα τηλεοραση όσπου κάποια στιγμη ακούω τους παπαγάλους μου να χτυπιουνται μέσα στο κλουβί πανικόβλητοι βγενω εξω δεν πρόλαβα να δω τι ηταν αλλά στην πορεία κατάλαβα το μονο που άκουσα ηταν ο ήχος πανω στο απλοστρακη πάω πιο δεξια και τι να δω δυο γατάκια νεαρά σε ηλικία πιστεύω να καθονται πανω στο Μπεντένι του θειου μου παραμονευοντας πάτε θα φύγω για να ξαναεπιτεθουν ευτυχώς τα πουλάκια δεν έχουν πάθει κάτι εξωτερικά εννοειτε πως του έβαλα μεσά η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή δεν έχω συνέλθει ακόμα απο την τρομάρα οτάν άκουσα τους παπαγάλους κατάλαβα οτι είχε ανέβει γάτα πανω στον καναπέ για αυτό έτρεξε παλι Κάλα δεν έπαθαν τίποτα οι αγάπες μου
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Παρε μια ανασα και διορθωσε το μηνυμα σου για να καταλαβουμε τι θελεις να πεις. Ουτε μια τελεια, ουτε ενα κομα δεν υπαρχουν στο κειμενο σου. Ετσι δεν βγαινει σωστο νοημα.
   
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Με τόση τρομάρα... τι τελείες και κόμμα να βάλει. Ηρέμησε, αφού δεν έγινε καμία ζημιά όλα διορθώνονται. Απλά την επόμενη φορά θα φροντίζεις τα παπαγαλάκια σου να μην βρίσκονται στο πεδίο δράσης των αρπακτικών κάθε είδους.
   
 4. Όχι δεν το ξαναβαζω εκει
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Πάλι καλά Αγγελική, τώρα τα μάτια σου 14 γιατί αυτές μυρίστηκαν φαί.
   
 6. Ναι το ξέρω να δω που θα τους βάζω
   
Φόρτωση...