Τι να αγορασω Budgie, cockatiel, parrotlet η lovebird

Συζήτηση με θέμα Τι να αγορασω Budgie, cockatiel, parrotlet η lovebird, που ξεκίνησε από harabudgie1, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 26 Αυγ 2015.

 1. harabudgie1

  harabudgie1 PB New Member

  Γεια σας τι λετε να αγορασω budgie,cockatiel,parrotlet η lovebird ταισμενα στο χερι ολα το θελω για συντροφια να το εκπαιδευσω και να ειναι χαδιαρικο βοηθηστε με γιατι ειμαι αναποφασιστη.Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Αν είναι το πρώτο σου... να ξεκινήσεις από το πιο εύκολο στην καθημερινή επαφή με τον άνθρωπο.
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Όποιο από αυτά και να πάρεις, μπορεί να γίνει καλή συντροφιά για το λόγο που το θέλεις. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι ποιο από τα τρία είδη προτιμάς, σου αρέσει περισσότερο και ποιο νομίζεις ότι θα μπορούσες να φροντίζεις καλύτερα, με βάση τις ανάγκες των πουλιών.
   
 4. harabudgie1

  harabudgie1 PB New Member

  Oχι δεν ειναι το πρωτο μου εχω αλλα 3 budgie.Επισης θα ηθελα να μπορεσει να μιλησει ευκολα.
   
 5. averelilgr

  averelilgr PB New Member

  γλυκειά μου, είναι καιρός να πω σε αυτό το φόρουμ (με αφορμή εσένα) ότι γενικά ο πολύς ο κόσμος έχει μια εμμονή με την ομιλία .. ξεπέρασε το για το καλό σου ..θυμίζει την εμμονή ππου είχαν κάποτε οι άνθρωποι με την παρθενιά των γυναικών. Λέγανε τότε ότι το μεγαλύτερο προσόν μιας γυναίκας είναι η παρθενία (ενώ ως γνωστόν το σπουδαιότερο προσόν μίας γυναίκας είναι.....άσκηση για το σπίτι ;) )
   
 6. Εύκολα δεν θα μιλήσει κανένα από τα πουλιά που ανέφερες.....Αν σε ενδιέφερε να προσπαθήσεις, πιστεύω πως και τα budgie σου θα μιλούσαν;) Αρκεί η προσπάθεια σου να γίνει με τον σωστό τρόπο.
   
 7. harabudgie1

  harabudgie1 PB New Member

  Οχι δεν με ενδιαφερει-με ''καιει'' να μιλησει απλα δεν θα με πειραζε να πει καποια κουβεντουλα
   
Φόρτωση...