Τι μετάλλαξη είναι αυτός ο φλώρος;

Συζήτηση με θέμα Τι μετάλλαξη είναι αυτός ο φλώρος;, που ξεκίνησε από sarpijk, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 6 Μαρ 2009.

 1. τελικά αγόρασα ένα φλώρο από συνοικιακό κατάστημα. είχε εφτά πουλιά αρσενικά όλα. τα πουλία δεν είχαν δαχτυλίδι αλλά εμπιστεύομαι τον μαγαζάτορα μιας και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι σέβεται τον πελάτη. επειδή δεν είμαι σίγουρος μπορειτε να μου πείτε τι μετάλλαξη είναι (εάν είναι)? μόνο η ουρά του είναι λιγο ταλαιπωρημένη αλλά με την πρώτη πτερόρροια θα φτιάξει.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Εαν προκειται για μεταλλαξη (μαλλον οχι καθαρη)πρεπει να ειναι αχατης...
   
 3. Alexandros

  Alexandros PB Member Article Writer

  Ego blepo ta megala ftera sto ura kai tis fteruges san na einai kafe xroma, tote to poulaki einai ISABELL.
   
 4. Το χρώμα μπορεί να φαίνεται έτσι και λόγω φλας, αν μπορείς βγάλε μια φωτό με καλό φωτισμό αλλά χωρίς φλας για να σου πούμε με σιγουριά. Αν από κοντά (που το βλέπεις εσύ) καφετίζει ελαφρώς και δεν γκριζάρει τότε είναι ιζαμπέλ, αλλιώς αχάτης. Εμένα πάντως, λαμβάνοντας υπόψη το φλας μου φαίνεται για αχάτης.
   
 5. νέες φωτογραφίες

  παραθέτω δύο ακόμα φωτογραφίες χωρίς φλας.τελικα τι είναι?
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 6. Εγώ εξακολουθώ να το βλέπω για Αχάτη αλλά χωρίς σιγουριά λόγω φωτό. Δες κι εδώ αν μπορείς για να συγκρίνεις κι εσύ που το βλέπεις από κοντά με ποια μετάλλαξη μοιάζει πιο πολύ KIKLOS.info - O fterotos Kosmos
   
Φόρτωση...