Τι είναι η ασθένεια "Πνεύμονας των Πτηνοτρόφων"

 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δημοσίευση νέου Άρθρου: Τι είναι η ασθένεια "Πνεύμονας των Πτηνοτρόφων".

  Διαβάστε τη συνέχεια του Άρθρου εδώ: Τι είναι η ασθένεια "Πνεύμονας των Πτηνοτρόφων"
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Άρθρο: "Τι είναι η ασθένεια Πνεύμονας των Πτηνοτρόφων"

  Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο βασίζεται στην επιστημονική εξήγηση διαφόρων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν από τις κακές συνθήκες υγιεινής και συγκεκριμένα του ατμοσφαιρικού αέρα στο χώρο φροντίδας των πουλιών μας και τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.

  Θεωρώ το άρθρο ενδιαφέρον επειδή εκτός από την αναφορά στα προαναφερθέντα προβλήματα, εξηγεί με σύντομο και απλό τρόπο τη διαφορά μεταξύ των διαφόρων συσκευών καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα, ένα θέμα που δεν είναι πλήρως αποσαφηνισμένο. Εννοώ ότι είναι σύνηθες να αναφερόμαστε γενικά σε όλες τις συσκευές καθαρισμού του αέρα με τον όρο "ιονιστής", χωρίς όμως στην πραγματικότητα ο όρος αυτός να αντιπροσωπεύει όλες τις περιπτώσεις. Προσπαθώντας να ενημερωθώ λίγο περισσότερο για το θέμα, βρήκα και σας παραθέτω ένα μικρό άρθρο από το περιοδικό Focus το οποίο ξεκαθαρίζει περισσότερο τα πράγματα:
  Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι το πρωτότυπο άρθρο "Τι είναι η ασθένεια Πνεύμονας των Πτηνοτρόφων" βρίσκεται στην ιστοσελίδα HotSpot for Birds, στην οποία πωλούνται εκτός των άλλων και συσκευές καθαρισμού του αέρα. Επειδή λοιπόν στο πρωτότυπο κείμενο υπήρχαν αναφορές στις συσκευές αυτές, δηλώνω ότι έχουν παραληφθεί από το πρωτότυπο όλες οι αναφορές σε εμπορικά ονόματα (μάρκες), επειδή θεωρώ ότι η ουσία και το ενδιαφέρον του κείμενου δεν βρίσκεται σε αυτές. Το πρωτότυπο κείμενο βρίσκεται εδώ PetBirds and Air Purifiers
   
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ένα υπέροχο άρθρο εξαιρετικά επίκαιρο αν και παλιό....
  Ας διαβάσουμε κι ας αναθεωρήσουμε σε κάποια θέματα τις απόψεις μας.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

Φόρτωση...