Τιμες timbrados στην Ισπανια

Συζήτηση με θέμα Τιμες timbrados στην Ισπανια, που ξεκίνησε από paoki72, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 27 Ιαν 2009.

 1. paoki72

  paoki72 PB New Member

  Σημερα επισκεφθηκα ενα pet shop οπου ειναι και ο συλλογος timbrado της Μαδριτης.Σκοπος της επισκεψεως μου ηταν η ερωτηση οσον αφορα τις τιμες για μερικα πουλια.Ιδου λοιπον μερικες τιμες timbrado βαθμολογημενα:92 βαθμοι 150 ευρω,90 βαθμοι 70 ευρω,μη βαθμολογημενα 50 ευρω.Θηλυκα 30 ευρω.Περιμενω απο τους πιο ειδικους καποιες απαντησεις οσον αφορα αυτες τις τιμες,διοτι μου φανηκαν καπως υπερβολικες.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Goutaki_syros

  Goutaki_syros PB New Member

  Τιμες timbrdo στην Ισπανια

  Γεια σου φίλε μου.Απλα θα σου πω την γνώμη μου...δηλαδή γιατι να εχουν στην ελλάδα τα μαλινουα 120 -140 ευρό και τα τιμπράντο στην ισπανία να μην έχουν 150 ευρο...σκέψουτο και έτσι φίλε μου.εγώ αν έβλεπα ενα καλό υγιές πουλί και γνήσιο θα το έπερνα.
   
 3. Και εμένα δε μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές. Μάλλον καλές θα τις έλεγα. Δηλαδή 50€ για μη βαθμολογημένο πουλί το βρίσκω πολύ καλά.
   
 4. SIOUX19

  SIOUX19 PB New Member

  Οι Ισπανοί είναι πολύ μπροστά. Είδα εκθέσεις στην Ισπανία και τα χασα. Τέτοια ποικιλία στα χρώματος... μέχρι καινούργιες μεταλλαξεις έβγαλαν πριν λίγα χρόνια.
   
Φόρτωση...