Παρουσίαση Τα Gouldians μου πριν 2 βδομάδες έκαναν 6 αβγά

Συζήτηση με θέμα Τα Gouldians μου πριν 2 βδομάδες έκαναν 6 αβγά, που ξεκίνησε από Angel, στο Forum 'Γενικά Θέματα για Εξωτικά Πουλιά' του PetBirds, 8 Φεβ 2009.

 1. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα Γκούλντιανς μου πριν δύο βδομάδες έκαναν 6 αβγά.Σήμερα το πρώτο μικρό έσκασε μύτη.Αυτό που μου κάνει εντύππωση είναι ότι δεν τα έχω πολύ καιρό μαζί.Το πρώτο αρσενικό που πήρα πέθανε από twirling.Γύριζε το κεφάλι του,έκλεινε τα μάτια του και δεν μπορούσε να σταθεί.Το δεύτερο που πήρα ήταν μια χαρά.Παρατήρησα ότι το θηλυκό άρχισε να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα ότι κι αυτό θα έχει την ίδια κατάληξη.Του έδωσα ζάχαρη και από την τελευταία φορα δεν το 'εχει ξαναπάθει, είναι μία χαρά και έγινε και μανούλα!Τέλος καλό όλα καλά!
   
 2. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Αγγελική να σου ζήσουν τα πουλάκια! Ευχομαι να πάνε όλα καλά κα με τα υπολοιπα αυγουλάκια. Μην ξεχνάς να μην τα ενοχλείς πολύ αυτή την περίοδο και να προσφέρεις αυγό ή αυγοτροφή για να ταίζουν οι γονείς τους νεοσσούς!
   
 3. vaggeliss

  vaggeliss Banned

  γειά σου...
  Όλα πάνε ρολόΐ. Μπράβο

  Έ ρε γλέντια...6 στα 6 φαντάζεσαι...
  Καλή σου επιτυχία κορίτσι μου! Ολόψυχα
   
 4. lizard

  lizard PB Member Article Writer

  Περιμενουμε και φωτο απο τους γονεις και τα μικρα!
   
 5. pantazo

  pantazo PB New Member

  Μπορείς να μας μεταφέρεις την εμπειρία σου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός; Έκανες κάποιου είδους προετοιμασία; Τι είδους φωλιά χρησιμοποίησες, νήμα. Το ζευγάρι κλώσσασε τα αυγά κανονικά, από πότε ξεκίνησαν κτλ. Αντώνης
   
 6. Πόσο καιρό τα έχεις;Μετά από πόσο καιρό τους έβαλες φωλιά;Ήταν ζευγάρι η τώρα έγιναν;Με το καλό.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...