Παρουσίαση Τα χελιδόνια της πολυκατοικίας μας

Συζήτηση με θέμα Τα χελιδόνια της πολυκατοικίας μας, που ξεκίνησε από ζιζι, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 14 Ιουλ 2014.

 1. xelidonia.jpg

  Αυτοί είναι οι μικροί φίλοι της πολυκατοικίας μας.. Γεννήθηκαν σε μια πρόχειρα φτιαγμένη από τους γονείς τους φωλίτσα στα αριστερά από το σημείο που τα βλέπετε.. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν.. Τα πουλάκια ήταν έτοιμα για την πρώτη τους βόλτα... Σήμερα τα μικρά αυτά είναι "τοοοσο" μεγάλα και πετούν ολόκληρη την ημέρα... Βέβαια το βράδυ επιστρέφουν στην οικογενειακή εστία.. Υπάρχουν και πολλες άλλες φωλίτσες σε ολόκληρη την πολυκατοικία, στα μπαλκόνια, στο parking και γενικά παντού.. Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τον ουρανό γεμάτο με αυτά τα πανέμορφα πουλάκια..
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Πανέμορφα είναι!
  Πάλι καλά που τ' αφήνουν όλοι οι ένοικοι γιατί είναι μερικοί απίστευτοι άνθρωποι που τους χαλάνε τις φωλιές.
   
 3. Aκριβώς αυτό συνέβαινε Μαρία στο χωριό μου.. Οι άνθρωποι όμως σ' αυτήν την περιοχή της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως αγαπούν αρκετά τα ζώα..
  Το πιο ωραίο είναι οτι κάθε πρωί και απόγευμα, στις βόλτες μας με τη σκυλίτσα μου, έχουμε την ευχαρίστηση να έχουμε και παρέα.. Ορτύκια περπατούν ελεύθερα πλάι μας... Είναι απίστευτη εικόνα..
   
Φόρτωση...