Πρόσφατα

Τα μικρά μου γκλόστερ

#4
Να σου ζήσουν. Πέτυχες και την αγαπημένη μου ράτσα. Γρήγορα στο κλαδί σου εύχομαι. Αν μπορείς (επειδή είναι και κάπως ιδιαίτερη ράτσα τα gloster λόγω χαρακτηριστικών) δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το ζευγάρι.
 
#10
Καλά,τέλεια είναι!:)
Να τα χαίρεσαι κ σε ευχαριστούμε π ανέβασες φώτο...
Κ μένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα,μεγάλο κόλλημα με τα glosterakia!
Πάντα γερά να 'ναι..
 
#11
Καταρχήν αν είναι εφικτό φωτό:). Να θαυμάσουμε κιόλας. Από κει και πέρα επειδή τα gloster έχουν πολλά χαρακτηριστικα όπως μέγεθος, μήκος κορόνας, κατάλληλο κεφάλι consort για να βγει καλή corona, μήκος και τύπος φτερώματος, τα κριτήρια επιλογής του συγκεκριμένου ζευγαριού. Τα ζητάω αυτά γιατί από πέρσι ξεκίνησα με τη ράτσα και ψάχνω συνεχώς. Οπότε πιστεύω θα βοηθούσε να ξέραμε τα αποτελέσματα μας όλοι για να συγκρίνουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα για τους γονείς που επιλέγουμε. Δεν ξέρω κατά πόσο ασχολείσαι με το πρότυπο της ράτσας αυτής αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο γιατί είναι πανέμορφα πουλιά. Όταν είναι όπως πρέπει.
 

tassos

PB New Member
Thread starter #12
Φίλε Βασίλη προς το παρόν έχω ανεβάσει φωτό του πατέρα τους που είναι γκλόστερ κορόνα.Δες στο θέμα "Τα πουλιά μου"στα γενικά θέματα για τα καναρίνια.Θα τον δεις εκεί.όντως είναι πολύ ωραία πουλιά.Κάτι το ιδιαίτερο για καναρίνι.Απλά δεν το χω ψάξει όσο εσύ π.χ. μήκος και τύπος φτερώματος γιατί νομίζω ότι αυτά σ'ενδιαφέρουν σε διαγωνισμούς πράγμα στο οποίο εγώ δεν σκοπεύω να συμμεέχω στο άμεσο μέλλον.
 
#14
Εντάξει ούτε εγώ πάω για διαγωνισμούς απλά για χάρη της διατήρησης της ράτσας. Είναι πολύ ιδιαίτερη και έχει μεγάλη ιστορία. Αφού σου αρέσουν ψάξτο πιστεύω ότι θα βρεις ενδιαφέρον στο να βελτιώνεις τα χαρακτηριστικά των πουλιών γεννιά με τη γεννιά. Και να αποφεύγεις προβλήματα όπως κύστες λόγω μαλακού πούπουλου για παράδειγμα.
 

tassos

PB New Member
Thread starter #18
Ε κοίτα Γιώργο,αυτό είναι το χρώμα του πατέρα τους άρα πρέπει να ναι και το τελικό τους χρώμα.σε 2-3 μέρες θα ναι στο κλαδί.Λογικά αυτό δεν θα ναι;Δεν ξέρω...
 
#20
να τα χαιρεσαι τα γκλοστερακια σου.
το χρωμα θα αλλαξει στην πρωτη πτερωρια ,δεν ειναι αυτο το χρωμα που βλεπεις .
δεν λεω οτι απο πρασινα θα γινουν κιτρινα αλλα οτι θα γινουν πολυ ποιο εντονα και καθαρα.
μπορει να ειναι μια ευκολη ρατσα στην αναπαραγωγη αλλα ειναι απο της ποιο δυσκολες στην διατηριση των στανταρ της.
GlosterCanary - ΚΡΙΤΗΡΙΑ
 
Top Bottom