Τα Κακαρικια μου πέθαναν μαζί

Συζήτηση με θέμα Τα Κακαρικια μου πέθαναν μαζί, που ξεκίνησε από maria_g, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 21 Ιουλ 2015.

 1. maria_g

  maria_g PB New Member

  Καλημέρα!!! Πει ένα χρόνο και οκτώ μήνες μου έκαναν δώρο δυο πανέμορφα κακαρικια τον Loco και την Zuzu!!! Πραγματικά πολυ αγαπημένα!!! Μετά απο πέντε μήνες κάναμε τα πρωτα τους αυγά! Στο σύνολο είχαμε δυο γέννες στην κάθε μια απο αυτές είχαν πέντε αυγά!!! Απο αυτά τα αυγά αποκτήσαμε τρία υπέροχα κακαρικια!! Χτες το βράδυ δυστυχώς ο Loco και η Zuzu πέθαναν!! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το οτι φύγανε παρέα. Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω! Τα μικρά είδαν δυστυχώς τους γονείς οταν είχαν φύγει. Απο το πρωι μου λένε οτι αφού τους είδαν έτσι το ποιο πιθανόν ειναι να αμουθισπυν και αυτα. Ξέρει κανείς τι μπορω να κανω; Τα λατρεύω και δεν θελω να μου πάθουν κάτι.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Το πιο πιθανό είναι ότι πέθαναν από δηλητηρίαση. Πώς ήταν τις προηγούμενες ημέρες από άποψη υγείας και διάθεσης;
  Εδώ δυστυχώς δεν βγάζω νόημα. Ποια μικρά εννοείς; Επίσης, τι είναι αμουθισπυν;
   
 3. maria_g

  maria_g PB New Member

  Τις πρωιγουμενες μέρες ηταν πολυ κεφάτα ακόμα και χτες το μεσημέρι ηταν πολυ κεφάτα!!! Καμία διαφωρα με τις άλλες μέρες.

  Τα μικρά ειναι τα παιδάκια τους. Ήθελα να γράψω θα ακουθησουν. Μου είπαν οτι απο την στιγμή που είδαν τους γονείς τους νεκρούς θα μελανχολησουν και θα μου πεθάνουν και αυτά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω.
   
 4. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Αν δεν εντοπίσεις ποια αιτία οδήγησε στο θάνατο τους γονείς τους πιθανόν να ακολουθήσουν κι αυτά ... αλλά όχι από στεναχώρια.
  Ψάξε τι έφαγαν τα πουλιά μήπως και κάτι όπως έγραψε ο Σταύρος τα"δηλητηρίασε".
  Μήπως έμειναν εκτεθειμένα σε πολύ ζέστη ή ήλιο?
  Μήπως δεν είχαν νερό?
  Σίγουρα κάποια αιτία υπάρχει.... και σίγουρα δεν πέθαναν και τα δύο από αλληλεγγύη ή λύπη.
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εάν πεθάνουν θα είναι από ασθένεια που τους μεταδόθηκε από τους γονείς (δεν μοιάζει πιθανόν) ή από την αιτία που προκάλεσε τον άμεσο θάνατο στα αλλα δύο.

  Ποσα πουλάκια είναι και τι ηλικία έχουν; Ήταν στο ίδιο κλουβί με τα προηγούμενα; Τώρα που βρίσκονται;
   
Φόρτωση...