Ταιζω τα περιστερια μου μονο με σιταρι και ψωμι, κανω καλα;

Συζήτηση με θέμα Ταιζω τα περιστερια μου μονο με σιταρι και ψωμι, κανω καλα;, που ξεκίνησε από ΤΑΛΛΑΡΟΣ, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 13 Μαρ 2009.

 1. ΤΑΛΛΑΡΟΣ

  ΤΑΛΛΑΡΟΣ PB New Member

  τα παιριστερια μου τα ταιζω μονο με σιταρι και ψωμι. πιστευεται οτι κανω καλλα ? χρειαζονται και αλλα συμπηρωματα ? αν ναι τι μου προτεινεται?
   
 2. lazaros

  lazaros PB New Member

  ΤΑΛΛΑΡΟΣ όση μεγαλύτερη ποικιλία μπορείς να τους προσφέρεις τόσο το καλύτερο.(Αυτά που λέμε τούρπο).Αν δεν μπορείς πάρε και καλαμπόκι,κριθάρι,κ5,βρώμη.
  Αν βρεις τους καρπούς (σιτάρι,καλαμπόκι),αγόρασε τους και σε νιφάδες(flakes).
   
 3. lazaros

  lazaros PB New Member

  Όσο για το ψωμί αν είναι άσπρο,πολυτελείας και κάτι παρεμφερή, όπως είναι άχρηστα για τον ανθρώπινο οργανισμό, που το μόνο που προσφέρουν είναι θερμίδες,έτσι είναι άχρηστα και για τα περιστέρια.
   
 4. Dimitris23051986

  Dimitris23051986 PB New Member

  Χρειάζονται οπωσδήποτε και καλαμπόκι. Καλό είναι δε για να υπάρχει ποικιλία, να τους δίνεις και κελαηδίνη. Το σιτάρι μαζί με τα δύο προηγούμενα αποτελούν τη βασική διατροφή που πρέπει να έχει ένα περιστέρι. Επίσης μπορείς να βάλεις λίγη ζάχαρη στο νερό τους, ή βιταμίνη Becozyme, η οποία θα τα ενδυναμώσει, ιδιαίτερα αυτά που αισθάνονται αδύναμα ή έχουν πρόβλημα στο πέταγμα.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...