Τί τιμή έχουν τα ζεμπρακια

Συζήτηση με θέμα Τί τιμή έχουν τα ζεμπρακια, που ξεκίνησε από evans, στο Forum 'Γενικά Θέματα για Εξωτικά Πουλιά' του PetBirds, 27 Νοε 2015.

YannisK
Best Answer YannisK, 27 Νοε 2015
Οι τιμές τους κυμαίνονται 10-25 ευρώ, παίζει ρόλο και η μετάλλαξη. Αν πάρεις μην κάνεις το λάθος να τα βάλεις αμέσως για αναπαραγωγή. Ολόκληρο το Post
 1. evans

  evans PB Member

  Μετά το χαμό του καναρινιου μου εχω αρχίσει να ψάχνω για το τι άλλα πουλιά θα μπορούσα να πάρω .Τα ζεμπρακια έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μου προς στιγμήν και αφότου διάβασα άρθρα που έχουμε στο φόρουμ τώρα θα 'θελα να μάθω πάνω κάτω την τιμή τους .Όσοι έχουνε θα μπορούσαν να μου πουν ποσο κοστίζει το άτομο για να μην είμαι τέλειος ανιδεος και πιαστώ κορόιδο .
   
 2. Best Answer:
  Post #296473 by YannisK, 27 Νοε 2015
 3. YannisK

  YannisK PB Known Member

  Ψήφοι: 1
  Οι τιμές τους κυμαίνονται 10-25 ευρώ, παίζει ρόλο και η μετάλλαξη.
  Αν πάρεις μην κάνεις το λάθος να τα βάλεις αμέσως για αναπαραγωγή.
   
  YannisK, 27 Νοε 2015
  Best Answer
  #2
 4. evans

  evans PB Member

  Μόλις γύρισα είχα παει για τροφές αλλά και να ελέγξω τις τιμές πήγα σε ένα πετ σοπ το οποίο τα είχε σε πολύ καλές εγκαταστασεις μεγάλες κλούβες γενικά καθαρά οι τιμές των ζεμπρακιων ήταν 15 € λογική η τιμή ....επίσης ολα τα πουλιά σε μεγάλες κλούβες όπως είπα έπαθα όμως μεγάλη έκπληξη μόλις είδα μια 10 παρροτλετ σε μια μεγάλη κλούβα! !! Έπαθα πλάκα γιατί αυτα τα πουλιά είναι δυσεύρετα ακόμα και στην Αθήνα τι κάνουν εδω!!

  Οχι βέβαια!! Εδώ προσπαθώ ακόμα να δώσω το μωρό που μου χει απομείνει απο τα budgie δεν χρειάζομαι περαιτέρω ...
   
Φόρτωση...