Τάισμα μικρού κοτσυφιού

Συζήτηση με θέμα Τάισμα μικρού κοτσυφιού, που ξεκίνησε από Εφη3, στο Forum 'Φροντίδα, Διαμονή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 3 Ιουν 2014.

 1. Εφη3

  Εφη3 PB New Member

  Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την έμπειρες πληροφορίες σας. Πριν από 3 ώρες, βρήκα στην πλατεία Γκύζη, ένα μικρό πουλάκι που είχε πέσει από την φωλιά του. Μάλλον είναι κοτσυφάκι, γιατί σε σχέση με το σώμα του έχει πολύ μεγάλα πόδια. Προσπάθησα να βρω τη φωλιά του, ενώ ένας από τους δύο γονείς του, τσίριζε και πετούσε ψηλά από πάνω. Ο καιρός είναι βροχερός, με αέρα και πολύ κρύο, γι'αυτό το πήρα στο σπίτι. Το έχω σε ζεστό μέρος και πανάκια για φωλιά. Επειδή είναι πολύ πεινασμένο, του έδωσα λίγο αυγό βραστό (το κρόκο) μαζί με βρασμένο και αλεσμένο σιτάρι. Ξέρει κανείς πως μπορώ να συνεχίσω? Ευχαριστώ
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Αυριο πρωι παρε τηλεφωνο στην ΑΝΙΜΑ(210 9510075, 6972664675) ή στο ΕΚΠΑΖ(6979914851) να σου δωσουν οδηγιες μεχρι να το αναλαβουν αυτοι για να γυρισει στη φυση.
   
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ναι , όπως σου είπε ο Ανέστης.
  Μπράβο σου πάντως και ο πολτός που έδωσες είναι εντάξει. Να έχει την μορφή του χυλού και να είναι κάπως θερμό όχι καυτό βέβαια. Πολλή ζεστασιά χρειάζεται.
   
Φόρτωση...